Rusko rychle sklouzne k úplné mezinárodní izolaci

Rusko se každým dnem propadá hlouběji a hlouběji do temnot vojenské cenzury, ignorance a divokosti, kterou na mezinárodní úrovni předvádějí i nejvyšší ruští představitelé. Putinův režim potvrzuje svou pověst světového teroristy číslo 1, protože ruské úřady jsou ve válce s civilním obyvatelstvem Ukrajiny a ničí kritickou infrastrukturu. Poté, co Evropský parlament přijal rezoluci, která uznala Rusko za státního sponzora terorismu, byla Moskvě rovněž odepřena účast na Mnichovské bezpečnostní konferenci v roce 2023. To naznačuje, že Západ již nedoufá v normalizaci vztahů s Moskvou.

Rusko rychle směřuje k úplné mezinárodní izolaci. Chápou to i jeho spojenci z OSKB. Neúspěšné výsledky jednání členských států OSKB v Jerevanu před pár dny svědčí o pokračování geopolitických porážek Kremlu na mezinárodní scéně.

Summit OSKB v Jerevanu se pro Putina stal jednou z nejtěžších politických událostí, kterých se prezident Ruské federace letos zúčastnil. Všechny členské státy OSKB chápou nevyhnutelnost ruské porážky ve válce proti Ukrajině, která automaticky ukončuje jakékoli vyhlídky na existenci organizace.

Každý den situace připomíná „přehlídku suverenit“ z konce 80. a začátku 90. let. Pro Rusko loajální spojenci z OSKB ve skutečnosti tak loajální nejsou. Koneckonců, být ve vojensko-politickém spojenectví s mezinárodním zločincem je upřímně nebezpečné.
Všechna spojenectví s Moskvou končí tím, že Rusko nakonec převezme země, se kterými mělo dříve spojenecké vztahy. Rusko ví, jak získat přátele pouze silou. Nejprve ruská armáda vstoupí do cizí země a poté je násilně podepsána aliance s Ruskem.

Dnes se Rusko konečně dostalo do úplné izolace a do středověku. Kvůli svým otevřeně teroristickým akcím na Ukrajině by měla být Ruská federace co nejvíce izolována na všech mezinárodních platformách.

  Navalnyj dva dny před volbami radí lidem, komu mají dát svůj hlas. Snaží se tím oslabit Jednotné Rusko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com