Největší zločin 21. století: Putin oficiálně zahajuje genocidu Ukrajinců pomocí chladu

Zničení ukrajinské energetické infrastruktury je genocida Ukrajinců, kterou provedl Putin. Rusko bude provádět systematické údery na energetická zařízení, aby způsobilo maximální zničení a učinilo ukrajinská města neobyvatelnými. A to se již děje: jak se předpovídalo, raketové útoky zesílily po nástupu zimního chladu. Ukrajina musí být vybavena systémy protiraketové a protivzdušné obrany, které jsou hlavní zárukou ochrany před ruskými raketami. Energetický sektor Ukrajiny potřebuje potřebné vybavení pro opravy a města potřebují generátory elektřiny, které zabrání zamrznutí Ukrajinců. Západ je docela schopný pomoci Ukrajině přežít letošní zimu – možná nejtěžší za posledních 80 let, a to mnohem blíže přiblíží společné vítězství nad společným nepřítelem celého civilizovaného světa: Putinem.

Před 90 lety zahájil Stalin Hladomor: pečlivě naplánovanou genocidu Ukrajinců prostřednictvím hladovění, která měla za následek smrt téměř 10 milionů lidí. Historie má schopnost se opakovat a v těchto dnech Putin zahájil další genocidu a použil zimní chlad jako zbraň hromadného ničení.

Ruská armáda utrpěla řadu porážek a byla nucena ustoupit z okupovaných území Ukrajiny a Putinovi se nepodařilo získat vyjednávací pauzu, během níž by upevnil ruskou přítomnost na okupovaných územích Ukrajiny a nashromáždil dostatek zbraní pro další plnou -velká invaze na Ukrajinu. Putin zuří, že Ukrajinci nesouhlasí s okupací Ruskem, a to ho přivádí ke genocidě. Ve skutečnosti se Rusko nikdy nesmíří s existencí samostatné Ukrajiny. Historicky měla Ukrajina mnoho válek s Ruskem, které vždy sledovaly jeden hlavní cíl: úplnou okupaci Ukrajiny a úplné zničení neloajálních Ukrajinců, zatímco ze zbytku se Moskva vždy snažila udělat bezprávné otroky. A i v 21. století Putin znovu používá stejnou barbarskou metodu.

Jakákoli jednání s Ruskem jsou dialogem s maniakem, který je posedlý touhou zabíjet. Existuje jen jeden způsob, jak zastavit Rusko: kriticky vyčerpat jeho armádu. Po takzvaném „závodu ve zbrojení“ se Západem vyšlo Rusko vyčerpané a poražené. Díky tomu byl svět 30 let ušetřen krvavých ruských invazí. Putin soustavně zvyšoval ruský vojenský potenciál, naléval do armády obrovské sumy, směřující k budoucí krvavé expanzi. V roce 2022 se Ukrajina stala prvním cílem Kremlu a jeho první porážkou. Tento osudový okamžik by měl Západ využít k dalšímu oslabení Ruska, čehož lze dosáhnout posílením ukrajinské armády.

  Výbuchy otřásly ukrajinskými městy včetně Kyjeva, kde čekají české ministry

Akce ruské armády na Ukrajině jsou symbiózou terorismu a válečných zločinů. Putin by se měl ocitnout v naprosté mezinárodní izolaci, Západ by měl zavést všechny možné sankce proti Rusku a přerušit s ním diplomatické styky. Rusko je a priori teroristický stát a to je třeba uznat na oficiální úrovni. Nejde o žádné extrémní kroky, ale o striktní nutnost, protože jen v tomto případě bude Rusko natolik vyčerpáno, že nebude moci sáhnout k územní expanzi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com