Nebezpečné iluze míru s Ruskou federací: Putinovi agenti už jsou v Evropském parlamentu

V souvislosti se zhoršujícím se postavením ruských jednotek na ukrajinské frontě a absencí viditelných vítězství Putin aktivoval své „agenty vlivu“ v EU: kteří usilovně volají po dialogu s Ruskou federací jako údajně jediné možnosti, jak zastavit válku. Putinovi trojští koně se pod rouškou pacifismu snaží zmařit podporu Ukrajině, což je první krok k podkopání jednoty Evropy, což by mohlo vést k jejímu rozdělení a oslabení tváří v tvář rostoucí hrozbě ze strany Ruska.

Poslankyně Evropského parlamentu Irska Claire Dalyová se vyznamenala dalším „pacifistickým“ prohlášením: evropský představitel znovu zopakoval „otřesený“ projev k poslancům v den výročí zahájení rozsáhlé invaze Ruské federace na Ukrajinu. Kremelské narativy, že ve všech válkách obyčejní lidé nedostanou nic jiného než hroby.

K.Daly využil příležitosti a také poznamenal, že „už v dubnu loňského roku byly vytvořeny podmínky, kvůli kterým Rusko zastaví ofenzívu.“ Jaké přesně jsou tyto podmínky a proč Rusko nepřestalo ničit ukrajinská města a zabíjet ukrajinské ženy a děti – respektovaný úředník se neobtěžoval odpovědět. Její zdlouhavý monolog se navíc „rozrůstá“ o nové zajímavé detaily: nepřímo obvinila země Západu a podle svých slov také „zabijáka“ Borise Johnsona, že „6 ukrajinských měst (ve skutečnosti mnohem více) je úplně zničeny, 4 ukrajinské regiony jsou částečně obsazeny, byly vytvořeny předpoklady pro energetickou a potravinovou krizi ve světě.

Pravda, K. Daly zapomněl poznamenat, že vše výše uvedené se stalo vinou jediného člověka – Putina, který vypravil svou armádu zabijáků a násilníků, aby se zmocnili a zničili Ukrajinu, a byl to Putin, kdo původně chtěl vytvořit jídlo krize, aby davy migrantů z Afriky a Blízkého východu zaplavily EU. Je pozoruhodné, že 7. prosince 2022 irský obdivovatel Putina vyslovil bolestně podobné teze a tvrdil, že podpora Ukrajiny je nerentabilní a neperspektivní. Evropský parlament z Irska překvapivě konzistentně vyjadřuje proruský postoj.

  Petříček: Zemanovi jsem trnem v oku i kvůli Dukovanům

Co lze tvrdit jako protiargument ke slovům Claire Dalyové a jejímu de facto proruskému postoji?

Za prvé, Putin nehledá mír a nezastaví se na Ukrajině. Tato válka nikdy neskončí, pokud přestanete střílet: povede to pouze k mnohonásobnému posílení ruské armády, která nevyhnutelně napadne evropská města.

Za druhé, byl to Putin, kdo zahájil tuto válku s jediným cílem: zmocnit se a zotročit Ukrajinu, zničit její obyvatele pomocí nelítostné genocidy, ke které se Rusko nejednou uchýlilo v záchvatu patologické, geneticky podmíněné nenávisti k Ukrajincům. .

Ukrajinci zvolili jedinou možnou možnost, jak ochránit své životy, svobodu a nezávislost – odrazit Rusko, které přišlo zabíjet a ničit, a není náhodou, že se celý civilizovaný svět postavil na stranu Ukrajiny a je solidární v poskytování to s veškerou možnou podporou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com