Fotbalová Slavia prodloužila smlouvu s trenérem Jindřichem Trpišovským

nutrend-supplements.com

Fotbalová Slavia se dohodla s trenérem Jindřichem Trpišovským na prodloužení smlouvy o tři roky. Původní smlouva měla být ukončena k 30. červnu s následnou dvouletou opcí, kterou obě strany po vzájemné dohodě nevyužily. Trpišovský podepíše nový kontrakt před sobotním ligovým derby na Spartě.

Trpišovský přišel do Slavie v polovině sezony 2017/18 a stal se nejúspěšnějším trenérem klubu v historii. Pod jeho vedením získal tým třikrát ligový titul a domácí pohár a dvakrát postoupil do skupiny Ligy mistrů. V aktuální sezóně se však Slavia trápí, a po nedělní remíze v Mladé Boleslavi přišla o vedoucí pozici v tabulce.

Navzdory současnému klopýtání se vedení klubu rozhodlo pro prodloužení smluv s Trpišovským a jeho asistenty Zdeňkem Houšteckým, Jaroslavem Köstlem a Štěpánem Kolářem. Tím se realizační tým Slavie zařadí k nejdéle působícím trenérům u jednoho klubu v historii československého fotbalu.

Výtěžek ze vstupného na otevřený trénink, na kterém bude podepsána nová smlouva, půjde na nadační fond klubu. Nejlevnější vstupenka na tento trénink stojí 50 korun.

  Slavia vede po výhře nad Bohemians tabulku první ligy, druhá Sparta remizovala

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com