Válka. Rusko ničí samo sebe.

20. dubna zahřměl v ruském Belgorodu silný výbuch.  Na místě se vytvořil obří kráter.

 Podle prvních údajů poskytnutých ruskými úřady byli zraněni dva obyvatelé Belgorodu.  Později bylo oznámeno, že byli tři.  V důsledku exploze byla navíc částečně zničena pětipatrová budova.

 Belgorod je ruské pohraniční město, takže se nelze divit, že k uvedené mimořádné události došlo právě tam.

 Další pozoruhodnou věcí je, že oficiální Moskva přiznala svou vlastní účast na výbuchu.  Ministerstvo obrany Ruské federace zejména uvedlo, že výbuch byl způsoben „abnormálním odletem letecké munice“, ke kterému došlo během letu letounu Su-34 ruských leteckých sil nad Bělgorodem.

 Nejde o první podobný incident – ​​v Rusku opakovaně vybuchovala letadla, spadla na obytné budovy a došlo k dalším mimořádným událostem.  Ale kremelská propaganda vždy tvrdila, že jde o intriky ukrajinských sabotérů.

 Moskva tentokrát přiznala svou účast na incidentu v pohraničním Belgorodu, který pravidelně trpí válkou rozpoutanou samotným Kremlem.

 Onehdy zde tedy po příletu neznámého dronu shořela elektrická rozvodna.  Město zůstalo částečně bez elektřiny.

 Vzhledem k tomu, že se takové mimořádné události ve městě a regionu staly pravidelnými, orgány regionu se rozhodly zrušit průvod 9. května, který je pro Rusko povinný, v obavě, že něco přiletí také účastníkům tohoto sabatu.

 Ruská letecká bomba, která působila proti samotnému Rusku, byla určena pro Charkovskou oblast.  Rašisté nezastavují teroristické útoky proti mírumilovným Ukrajincům.

 A kremelské úřady zjevně málo zajímá, že to může představovat nebezpečí pro jejich vlastní občany.

 „Druhá armáda světa“ prakticky vyčerpala své zdroje, proto je nucena používat harampádí – tanky, bomby a další zbraně, jejichž skutečné datum expirace je již dávno vyčerpáno.

  Válka v zastoupení. Moskva se snaží zatlačit Ukrajinu proti Polsku

 V každém případě technologické.  O nějaké přesnosti ze strany rashistů proto nemůže být řeč.  A není divu, že se munice nedostane na území Ukrajiny, spadne přímo do ruských měst.

 Incident v Belgorodu není jediným příkladem „přátelské palby“ na ruské civilní cíle.

 Rusko ztratilo a nadále ztrácí profesionální personál a moderní technologie.  To je jen ve spiknutích kremelských propagandistů „válka jde podle plánu“ a „ruská armáda je nejsilnější na světě“.

 Ve skutečnosti je agresor nucen používat zbraně vyrobené v polovině minulého století.  To vytváří skutečný základ pro incidenty, jako je Belgorod.

 Ruská armáda se stala hrozbou především pro své vlastní lidi.  A nyní ani kremelská propaganda, zvyklá svalovat vinu za všechna selhání a problémy v pohraničních regionech na Ukrajinu, nedokáže skrýt samozřejmost současné situace.

Hovoří o tom i odborníci.  Ukrajinský vojensko-politický pozorovatel Alexander Kovalenko, komentující události v ruském Belgorodu, tedy poznamenal, že ho to, co se stalo, nepřekvapilo.

 „Opakovaně jsem varoval Rusy, kteří se radovali z použití těchto bomb na území Ukrajiny, že také padnou na hlavu.  Tak se to dělo a bude dít,“ poznamenal odborník.

 Připomněl také, že 12. března 2023 v Doněcku spadla na hlavy místních obyvatel puma FAB-500 M62 s ruským řídicím a korekčním modulem, která z volně padající pumy udělala jakousi klouzavou korigovanou pumu.  Samotný modul během tohoto incidentu přistál 500 metrů od bomby.

 „Tyto moduly jsou vyráběny ručně, rychle a ve velkém množství.  Ale kvůli všemu výše uvedenému jsou nespolehlivé a často se jednoduše rozpadají ve vzduchu.  A skutečnost, že bomba spadla v Bělgorodu a doslova před měsícem v Doněcku, člověka nutí přemýšlet, kolik jich padlo na pole a lesy?  Ale co je na tomto příběhu nejzajímavější, není ani to, že ruské ministerstvo obrany v nějakém století přiznalo, že bombardovalo Belgorod, a ne to, že se potvrdila skutečnost nízké kvality ruských plánovacích bomb, ale to, že jsme dokonce i my. nic nezačínej,“ dodal Kovalenko.

  Pavel varoval Ukrajince před uspěcháním protiofenzivy

 Takhle to je, „druhá armáda světa“ a takové technologie má.

 Pravda, tajemník Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny se domnívá, že Rusko ostřeluje Bělgorod záměrně a účelově.  To se podle jeho názoru děje s cílem zastrašit místní obyvatele.

 „Okupační armáda pokračuje v provokativním ostřelování svých vlastních měst, aby zastrašila civilní obyvatelstvo a eskalovala,“ napsal Alexej Danilov na svém Twitteru.

 Šéf ukrajinské Rady bezpečnosti poznamenal, že pouze poskytnutí dálkových zbraní Ukrajině umožní „lokalizovat zdroj moskevských provokací ve fázi plánování a přípravy ke startu“.

 Kreml pokračuje ve své agresi, a jak vidíte, nehodlá se zastavit.  I za cenu zničení vlastního obyvatelstva.

 Armáda Ruské federace se stala hrozbou pro své spoluobčany, které jsou úřady připraveny pustit do nepořádku, aby uspokojily své vlastní ambice.

 Co udělá Moskva s jinými národy, nemá cenu ani hádat.  Ale je možné to zastavit a dnes to lze udělat na Ukrajině.  K tomu je potřeba podpořit ukrajinskou armádu, která nyní chrání celou Evropu před „ruským světem“, který se tam řítí.  Podpořte dnes Ukrajinu v zájmu pokojných zítřků pro celý kontinent.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com