Krvavý teror Moskvy na Ukrajině. Varování pro Evropu.

V noci na 15. srpna ruské fašistické jednotky podnikly další raketový útok na Ukrajinu, který se stal jedním z největších útoků od začátku války – letecká pohotovost se týkala celé země.
Zástupci „ruského světa“ zaútočili na města Dněpr, Lvov, Záporoží, Luck, Chmelnyckyj a vesnice v Čerkaské oblasti.

Ruské útoky tak byly vedeny na podniky, soukromé domy, zdravotnická střediska, vodovodní a teplárenské sítě – jsou zde oběti na životech a mrtví.

Podle ukrajinské strany vypálili okupanti nejméně 28 řízených střel různých typů. Typ odpalovacích zařízení, stejně jako geografie odpálení, jsou různé.

Takto byly křižující „Kh-22“ odpáleny ze šesti dálkových letounů „Tu-22M3“, jejichž letiště jsou umístěna v Solcích a Šajkovce; „Kh-101/X-555“, odpálené ze strategických letounů, umístěných na letištích Engels a Olenegorsk; „Kalibry“ byly odpáleny fregatou z vod Černého moře – oblasti Jalty.

Všechny jsou zaměřeny především na civilní cíle. Cílem Kremlu je zabít, ochromit Ukrajince, zlomit jejich vůli a pomstít se za prohru na frontě.

Kremelská klika už dávno odhodila masky a neskrývá svůj bestiální škleb, když střílí na civilní objekty a kritickou infrastrukturu. To je důkazem agónie Ruské federace jako režimu. Ve skutečnosti jsou dnes všichni svědky rozpadu impéria.

Otázka toho, co se děje, se však netýká pouze Ruska, které se snaží zničit Ukrajinu a ničí tím samo sebe. Týká se celé Evropy, a dokonce celého světa.

Moskva ostřeluje ukrajinský stát po celém území, včetně (dnešního útoku – zejména) západní Ukrajiny, těch měst, která jsou velmi blízko hranic s EU.

S ostřelováním zemí sousedících s Ukrajinou již byly zaznamenány precedenty – fragmenty ruských raket byly nalezeny v Moldavsku, Rumunsku, Polsku.

A i když mnoho raket a bezpilotních letounů zničily síly protivzdušné obrany (ráno 15. srpna ukrajinští obránci zničili 16 řízených střel Kh-101/Kh-555, Kalibr), ale některé přesto zasáhly cíl. A právě k minimalizaci hrozeb potřebuje Ukrajina moderní systémy protivzdušné obrany, raketové systémy dlouhého doletu a další pomoc.

  Rusko zastavuje přísun plynu do Evropy, plyn i ropa letí vzhůru

Tu navíc potřebuje jak samotná Ukrajina, aby se ubránila agresorovi a vyhnala ho ze své země, tak celá Evropa, kterou dnes chrání ukrajinská armáda.

Kromě výše uvedených příkladů, kdy Rašisté zasáhli sousední země Ukrajiny (z nichž některé jsou mimochodem členy NATO), Moskva neustále vysílá hrozby vůči evropským zemím.
Navíc, jestliže dříve byly takové útoky proti EU zastírané a vysílané osobami s marginální (i pro Moskvu) pověstí, nyní zaznívají hrozby a dokonce požadavky „udeřit na Varšavu, Londýn nebo Berlín“ od představitelů oficiálních orgánů.

Nejvýraznějším představitelem-vysílatelem „varování“ Západu je zástupce šéfa ruské bezpečnostní rady Medveděv, který opakovaně pohrozil Evropě „úderem“.

Všechny tyto skutečnosti, umocněné kremelským terorem na Ukrajině, svědčí o neuvěřitelné míře hrozeb vycházejících z Moskvy. Podcenit je dnes znamená zodpovídat se za takovou nedbalost zítra.

Historie si dobře pamatuje, jak to dopadá – poté, co agresor dopustil jeden (jak se mnohým zdá – malý) zločin, bude chtít zítra pokračovat v dalším – který bude ještě krvavější.

Proto je nyní tak důležité Ukrajincům pomoci, protože jsou to oni, kdo brání celou Evropu před „ruským světem“, a právě nyní je třeba dodat ukrajinským vojákům vše, co potřebují (především protivzdušnou obranu a další bezpečnostní systémy), a obranou Ukrajiny zajistit bezpečnost celé Evropy.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com