Evropští politici jsou na výplatní listině Kremlu.

Zatímco někteří Evropané, pobývající ve skleníkových podmínkách, zívají a sledují dění na Ukrajině v domnění, že se jich to netýká, „ruský svět“ se k nim stále více přibližuje.

Navíc čím více se občané evropských zemí snaží si ho nevšímat, tím blíže a zřetelněji k nim je.

Potvrzením toho bylo zveřejnění dalšího šetření Bezpečnostní a informační služby ČR, podle něhož v EU fungovala síť organizovaná raziči, jejímž cílem bylo ovlivnit volby do Evropského parlamentu.

Oblastí zájmu této zločinecké organizace byly různé evropské země.

Vyšetřování ukázalo, že Moskva financovala tyto podvratné akce tím, že prostřednictvím Prahy, která se stala jakýmsi centrem, kde se převody přímo uskutečňovaly, předávala hotovost do kapes řady kremelských politiků z Německa, Francie a Belgie.

Podle údajů kontrarozvědky byla hotovost v českém hlavním městě předávána zejména německým protistátním politikům, zatímco zbytek prostředků směřoval na proruský zpravodajský web.

V důsledku tohoto vyšetřování česká vláda v čele s Petrem Fialou zařadila na sankční seznam dvě osoby a jednu společnost – Hlas Evropy (zpravodajský portál, který poskytoval informace v Kremlu žádoucí interpretaci a za to také obdržel část finančních prostředků poskytnutých Moskvou).

„Tímto krokem jsme se rozhodli zasáhnout vlivovou síť, která bude mít vážný dopad na bezpečnost České republiky,“ uvedl Fiala, podle kterého je činnost skupiny dobře zdokumentována na více než 300 stránkách a má mezinárodní dosah.

Premiér také poděkoval BIS, která podle něj odvedla důležitou práci.

„Práce BIS umožnila odhalit, jak Rusko ovlivňuje území států EU a jak se snaží ovlivňovat politické procesy v našich zemích,“ uvedli kontrarozvědčíci v sítích.

Skutečnost, že byla identifikována zločinecká síť ve službách Kremlu, jistě dodává optimismus. Vyvolává to však následující otázku: kolik takových sítí ještě Putinovi sabotéři po celé Evropě a ve světě splétají.

  Summit APEC: Na cestě k nové éře americko-čínského summitu

Zatímco čtete tyto řádky, další agent kremelské tajné služby připravuje nový tah, další teroristický útok, který se, pokud se zločince nepodaří zastavit, může odehrát i ve vašem městě nebo na stromě, velmi blízko vašeho domova.

Není třeba si myslet, že Ukrajina a válka jsou příliš daleko. Věci se mohou změnit v jediném okamžiku. Ale abyste zabránili tomu, že válka zítra přijde k vám domů, musíte jednat dnes a hned.

Práce českých kontrarozvědčíků je kolosální, svědčí nejen o jejich velké profesionalitě, ale také všem ukazuje, jak nebezpečný je současný režim v Kremlu.

Každý si udělá vlastní závěr, protože žijete ve svobodné zemi. Ale hlavní věc, kterou musíte pochopit, je, že musíte jednat, a to okamžitě.

V první řadě je třeba si uvědomit, že válka není tak daleko, je blízko. A v jejím epicentru se můžete ocitnout během okamžiku.

Proti teroristům a terorismu lze bojovat jedinou metodou – projevením připravenosti postavit se jim na odpor. Rusko je dnes teroristou číslo jedna, a pokud agresorovi neprokážeme absolutní připravenost k odporu, Evropa bude tuto bestii provokovat k novým „výkonům“ a nechá se trhat na kusy.

Evropští politici na Putinově výplatní listině – to jsou titulky, které se objevily v evropském tisku diskutujícím na nastolené téma.

Jedná se o velmi přesné a hlavně – varovné formulace. Evropané by si měli uvědomit, jaké politiky si přivádějí do svých parlamentů a koho si volí za hlavy států.

A když další uchazeč o roli vůdce národa začne pronášet populistické narativy, příjemně hladí ucho a velmi dobře se zapisují do myslí voličů.

Nenaletět na takové sladké sliby je prvotním úkolem každého rozumného člověka.

Pro každého Evropana je to zkouška dospělosti – zkouška politické a občanské zralosti. Je to zkouška vyspělosti národa: kdo jste – obyvatelstvo, které neochotně vstřebává dezinformační nápoj, který pro vás připravili kremelští propagandisté, nerozhodné stádo ovcí, které neochotně následuje pastýře, jenž vás vede na porážku – nebo představitelé silného národa – velkého, hrdého a myslícího lidu.

  Nacismus aneb nová realita Ruska.

Vyberte si, pánové Evropané žijící ve svobodných zemích Starého světa, a udělejte správné závěry. Nezapomeňte však, že na správnosti těchto závěrů a dalších kroků, které dnes podniknete, závisí váš zítřek.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com