Alexander Kovalenko: Údery na Izrael odvádějí pozornost od krveprolití na Ukrajině – Rusové se radují

Dnes v noci Írán zahájil masivní kombinovaný úder proti Izraeli. Íránci použili 185 bezpilotních letounů Šahed-136 kamikadze a jejich obdoby, 36 řízených střel a 110 raket země-země s balistickou dráhou letu. Rusko z toho těží – bombardování Izraelců odvádí pozornost od krveprolití na Ukrajině.

Toto napsal ukrajinský vojenský a politický expert Oleksandr Kovalenko na své stránce na Facebooku.

„Údery na Izrael odvádějí pozornost od krveprolití na Ukrajině, stejně jako masakr ze 7. října… Ale USA, které se utápějí v politickém šapitó na Kapitolu, nejsou připraveny na dvě výzvy najednou, darebácké země a diktátorské režimy vidí slabost světového policisty. Nastává éra beztrestného teroru, která je Rusku jen ku prospěchu a kterou bude v té či oné podobě dále stimulovat,“ domnívá se Kovalenko.

Podle analytika jsou „teroristické, dravé režimy podporovány v rozvoji svých válečných prostředků a vraždění, zatímco západní země před tím, co se děje, zavírají oči už více než tři desetiletí. Místo aby tento vývoj neutralizovaly a srovnaly, snažily se s nimi vyjednávat, vést dialog s lidožrouty…“.

„Éra Ronalda Reagana a Margaret Thatcherové je pryč. Místo adekvátních, rovnocenných odpovědí diskuse o ničem. Teroristé z tribuny OSN šíří kacířství a ospravedlňují krveprolití – genocidu! Vůdce mocnosti, která se prohlašuje za světového hegemona, světlo demokracie, vyzývá, aby se zabránilo eskalaci situace v zemi, kam jsou posílány stovky raket a kamikadze dronů“, – uvádí pozorovatel.

  Občané okupovaných území jako volební zdroj Kremlu. Co může Evropa očekávat?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com