Putin může být vážně nemocný – západní média

V Rusku nyní existuje situace, kdy Putin již není fyzicky schopen plně plnit své povinnosti, a to jak kvůli nemoci, tak kvůli věku.

 V poslední době je zřejmé, že prezident Ruské federace Vladimir Putin „prošel zdravím“ a po mnoha letech mediálního „macho“ se jeho fotografie a videa se sibiřskými jeřáby, batyskafou nebo jízdou na koni už dlouho neobjevovali.

 Nedávné iniciativy k legitimizaci celoživotních senátorů, pokud odstoupí z prezidentského úřadu, a návrh zákona, který ztěžuje stíhání bývalých prezidentů, opět potvrzují, že západní bulváry – Daily Mail, The Sun, NY Post, BBC atd. – mají ohledně Putinova zdraví pravdu a skutečnost, že se „otec národa“ v blízké budoucnosti rozloučí s politickým proscéniem.

 Řeči o tom, že Putin může být vážně nemocný, probíhají již dlouhou dobu, poprvé se v roce 2015 „objevila“ řeč o zhoršení jeho zdraví.  Nyní je trendem verze Parkinsonovy choroby, o které kdysi psalo britské BBC s odkazem na The Times.

 V Rusku jako první „zazněl poplach“ profesor Valery Solovey, který více než rok naznačoval „okolnosti vyšší moci“, které by Putinovi v následujících měsících znemožnily další plnění jeho povinností.

 „Kromě toho„ celý sled událostí od začátku roku 2020 potvrzuje, že ruský prezident dělá vše pro „tranzit moci“. Teprve nyní se obává, že v důsledku toho nemusí zůstat jen s ničím, ale bude pronásledován.

 Proto jsme svědky „plachosti“ vůči „státní radě“, „nulování“ a nejnovějším návrhům Státní dumy ohledně dvou nových prezidentských voleb pro Putina a „imunity“ bývalého prezidenta.  Putin chápe: Ruská realita je taková, že ať už slibuje cokoli a kdokoli slibuje, podle ruské tradice bude stejně vyhoden, uvádí se v článku.

Článek upřesňuje, že v Rusku nyní existuje situace, kdy Putin již není fyzicky schopen plně plnit své povinnosti, a to jak z důvodu nemoci, tak z důvodu vysokého věku.  Nyní prostě nemůže být „otcem národa“ a jeho zdraví je horší než za podobných podmínek, jaké měl Nazarbajev v době, kdy přenášel moc na Tokajeva.  Ale co je horší, na rozdíl od kazašského prezidenta nemá nikdo, kdo by přenesl moc od Putina.

  Nikdy nezůstanete sami, slíbil Biden po jednání se Zelenským

 Samotný systém absolutní moci, který v Ruské federaci funguje již mnoho let, vedl k situaci, kdy ani jeho prostý přenos podle Jelcinova principu – „Jsem unavený, odcházím“ – za současných podmínek vůbec nezaručuje, že si ho relativně slabý přijímač dokáže udržet.

 Proto je zákon o imunitě prezidenta ze své podstaty nesmyslný, Putin tomu rozumí a snaží se „zůstat na vrcholu“ co nejdéle.

 Rozumí tomu také „uchazeči o trůn“, mezi nimiž začalo bouřlivé „oživení“, a jeho hlavní účastníci – FSB a GRU ministerstva obrany RF – se ze všech sil snaží navzájem utopit.

Ano, ze všech okolnosti Rusko opravdu čeká na „časy potíží“ a to vše se již stalo v historii.

 Připomínáme, britský bulvární list The Sun na začátku listopadu oznámil záměr ruského prezidenta Vladimira Putina opustit nejvyšší vládní místo v roce 2021 kvůli zdravotním problémům.  Podle novin měl hlava státu údajně příznaky Parkinsonovy choroby.

 Kreml důrazně popřel zvěsti o nemoci ruského prezidenta Vladimira Putina.

Zdroj: https://censor.net/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com