Ruští tvůrci plicního moru, dvojče sestry COVID-19, pomáhají zachránit Itálii

Příběh Ruska, který poslal své „bojovníky“ s koronaviry do Itálie, se stále rozšiřuje, protože se objevují další zajímavé detaily.

Pokud tedy byl tým ruské armády původně pozván proruskými stranami, ne oficiální orgány země, což je prokázaná skutečnost, zatímco významná část vybavení, které ruská vojska přinesla do země, která je součástí Záměrem NATO není bojovat s infekcemi, což je také fakt, stejně jako obrovský skandál, protože některá zařízení, která přinesli „záchranáři“, naznačují skutečný původ COVID-19.

Jde o poněkud zvláštní hardware, modul biologické bezpečnosti Sych pro multifunkční mobilní systémy vyráběné AMS-MZMO a NPO Transcom. Tento komplex byl vyvinut společně s 48. Centrálním vědeckovýzkumným ústavem mikrobiologie ruského ministerstva obrany. Právě toto vozidlo, které v posledních dnech jezdilo po italských dálnicích, má poznávací značky v Moskevském regionu a patří k vojenské jednotce 48. výzkumného centra se sídlem v osadě Sergiev Posad.

A teď je tu malý detail o tom Výzkumném ústavu mikrobiologie (48. Ústřední výzkumný ústav ministerstva obrany). Dnes je ruským hlavním vývojářem obranných nástrojů proti útočným biologickým zbraním se sídlem ve městě Kirov.

Zajímalo by mě, jaký je jiný druh odborníků než těch, kteří se zabývají bojem proti útočným biologickým zbraním, kteří by měli během epidemie pomoci jiné zemi? Na tuto otázku jsem již odpověděl více než jednou – jsou to lékaři. Ale s tímto 48. Centrálním výzkumným ústavem to ve skutečnosti není tak jednoduché.

Skutečností je, že tento výzkumný ústav vyvíjí biologické zbraně od roku 1937. Ale zakázky provedené v letech 2013–2019 byly součástí projektů na vývoj útočných biologických zbraní.

Je také zajímavé, že od sovětské éry se 48. ústřední výzkumný ústav spoléhal na vývoj hemoragických horeček, zatímco vedle vývoje příslušných vakcín byly vytvářeny nové válečné viry.

  Analytik: Boje na východě Ukrajiny budou připomínat 2. světovou válku

Od roku 1962 do roku 1970 institut vyvinul inhalační metodu pro vakcinaci plicního moru na základě jemného aerosolu kmene EB vakcíny. To znamená, že ústav pracoval na vývoji virů způsobujících plicní mor.

Plicní forma moru je ve skutečnosti pneumonie, která se vyvíjí, když je dýchací systém někoho infikován vzduchovými kapičkami. Další metodou je přímá infekce sliznic kontaminovanými rukama nebo předměty. Klinické údaje také naznačovaly možnost infekce spojivkami očí. Infekční metody infekce a klinická forma vývoje plicního moru jsou tedy podobné infekčním metodám a projevům COVID-19.

Výzkum v oblasti plicního moru prováděný 48. Centrálním výzkumným ústavem Ministerstva obrany Ruské federace může přímo souviset s rozmístěním zařízení a virologů tohoto zařízení do Itálie. To může zase nepřímo naznačovat, že COVID-19 je projekt 48. Centrálního výzkumného ústavu ruského ministerstva obrany.

Zdroj: https://intercourier.com.ua/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com