Proč Rusko snaží skrýt vývojáře vakcíny “Sputnik V”?

Informace o takovém vývojáři vakcín, jako je Federální státní rozpočtový ústav „48. ústřední výzkumný ústav“ ruského ministerstva obrany, který je mimochodem pod sankcemi USA, z Wikipedie úplně zmizely. Ale není ani zajímavé, že tento FGBU podléhá sankcím USA, ale něco úplně jiného!

Podle agentury Intercourier.

Faktem je, že tento ústřední výzkumný ústav vyvíjí útočné biologické zbraně od roku 1937. Od dob SSSR se 48. ústřední výzkumný ústav spoléhal na vývoj hemoragických horeček, vytváření nových bojových virů, které se shodovaly s vývojem vhodných vakcín. V letech 1962 až 1970 ústav vyvinul inhalační metodu vakcinační prevence proti plicnímu moru založenou na jemném aerosolu rehydratační kultury vakcinačního kmene EB. To znamená, že institut pracoval na vývoji virů způsobujících plicní mor, jejichž metody infekce a klinický průběh jsou velmi podobné Covid-19.

Mimochodem, právě zástupci 48. ústředního výzkumného ústavu Ministerstva obrany Ruské federace loni „zachránili“ Itálii před Covid-19. A teď jsou informace o těchto „hrdinech“ odstraňovány odkudkoli.

  V kanceláři českého prezidenta byl zničen tajný dokument kontrarozvědky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com