Češi už nemusí za Primarkem do Německa. Značka otevírá první obchod v Praze

idnes.cz

Irský módní řetězec Primark otevře první obchod v České republice. Po několika odložených startech se tak čeští zákazníci konečně dočkali svého oblíbeného brandu, za kterým museli dosud dojíždět do sousedního Německa. Pražský obchod s levným oblečením otevře ve čtvrtek 17. června.

Premiéru v Česku Primark plánoval nejprve loni na jaře a poté i na podzim. Ani ta druhá se však kvůli koronakrizi neuskutečnila. Napotřetí se snad již čeští zákazníci dočkají. Primark otevře svůj první český obchod ve druhé polovině tohoto měsíce na Václavském náměstí.

„Jsme potěšeni, že můžeme zákazníkům v Praze nabídnout proslulou módu a ceny Primarku. A nemohli bychom si pro náš první obchod v České republice přát lepší lokalitu než na ikonickém Václavském náměstí. Pro společnost je Česko důležitý nový trh, jelikož pokračujeme v expanzi po střední a východní Evropě,“ řekl k otevření obchodu oblastní manažer pro Polsko, Slovinsko a Českou republiku Maciej Podwojski.

Společnost vstupuje již na čtrnáctý trh, a tak rozšíří své působení v rámci celé Evropy a USA. Otevřením Primarku v Praze vznikne více než 300 pracovních míst.

Nová pobočka nabídne na třech podlažích o rozloze 4 600 metrů čtverečních módní trendy, kosmetické produkty a doplňky do domácnosti. Otevře se jako v pořadí 396. a připojí se tak k dalším pobočkám, mezi které patří prodejna ve slovinské Lublani a dvě polské pobočky, ve Varšavě a nově otevřená v Poznani. Společnost Primark také podepsala nájemní smlouvu na otevření svého prvního obchodu na Slovensku.

Nová prodejna přinese zákazníkům možnost nakupovat levnou módu, ale také produkty z udržitelných, recyklovaných a organických materiálů. A mnohým zákazníkům z Česka tak odpadne dojíždění za nákupy do drážďanského Primarku v Německu.

„Naše nová prodejna v srdci Prahy nabídne českým zákazníkům jedinečný zážitek z nakupování. Pracovali jsme opravdu tvrdě, abychom se ujistili, že je obchod připraven a vybaven nejnovější módou, trendy a produkty pro každodenní potřeby. Náš tým se nemůže dočkat, až 17. června přivítá zákazníky v Primarku v Praze,“ řekl vedoucí prodejny Primark Praha Eric Paul.

  Britský řetězec umožní nákup potravin na splátky, inflace je rekordní

Zdroj: https://www.idnes.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com