Další přímá linka mezi prezidentem Putinem a jeho lidem se odehrála v Rusku

A i když je v myslích pána Kremlu „náš“ častěji chápán ve smyslu příslušnosti a poslušnosti, ale jednou za rok, během již tradičních „přímých linií“, se velký Putin promění v laskavého pána , rozhodování o všech otázkách podřízených nevolníků, promiň – lid Ruska.

A Rusko je obrovské a je tu spousta lidí, ale laskavý pán si najde čas pro každého, dobře, nebo téměř pro každého. Proto je pán.

A ruský garant se vší svou štědrostí a pronikáním do osudů „svých“ občanů naslouchal, odpovídal, rozhodoval.

Je pravda, že spolu s otázkami celostátního významu neexistovaly, mírně řečeno, prezidentské. Hlava země by neměla řešit problémy na úrovni vedoucího bytového úřadu nebo například poskytovat odborné rady ohledně správnosti očkování a indikací či kontraindikací k němu.

To však Putinovi poskytlo zvláštní potěšení a on přistoupil k prostorovým vysvětlením a otcovsky dal požadovaný elektorát.

Událost, která se konala v letošním roce, nebyla nijak připomínána a nevynikla z řady událostí pořádaných v minulosti.

Je to tak, že obecná úroveň útoků prezidenta Ruské federace na USA, EU a celý svět nebyla vysoká. Dotkl se některých témat, ale celkem tolerantně a tiše.

Argumenty předložené Bidenem na schůzce v Ženevě byly podle všeho pro kremelského giganta dostatečně přesvědčivé.

Na otázku týkající se incidentu s britským torpédoborcem tedy prezident Ruské federace odpověděl, že to byla provokace …
„Nejsou to jen Britové, ale také Američané.“ Bylo zřejmé, že torpédoborec sleduje vojenské cíle. Proč bylo nutné projevovat neúctu k výběru Krymců? I kdybychom tuto loď potopili, je těžké si představit svět na prahu třetí světové války. Protože tito lidé vědí, že z této války nemohou vyjít vítězně. Víme, za co bojujeme. Pro vaši budoucnost, pro vaše území. Nebyli jsme ti, kdo se přiblížili k jejich území.

  Komentář: Na rozdíl od dezinformací Moskvy, plynovod Nord Stream 2 je mrtvý

Vstoupili do našich teritoriálních vod “.

Takto cynicky a nestoudně – „hájíme své vlastní“, „napadli naše vody.“ Putin se zmocnil Krymu před 7 lety a bylo mu zjevně jedno, že „tam nebyl pozván“.

Pokud jde o sousední stát, při zodpovězení otázky, proč Ukrajina není na seznamu „nepřátelských mocností“, uvedl kremelský mírový důstojník, že nepovažuje obyvatele Ukrajiny za nepřátelské, a obecně podle Putina „Ukrajinci a Rusové jsou lidé, kteří se snaží rozdělit vnější faktory “.

Prezident Ruské federace však označil současnou vládu Ukrajiny za nepřátelskou, protože vládu této země svěřil Washingtonu a Berlínu.

Vedoucí Kremlu rovněž poznamenal, že sankce uvalené Západem na Ruskou federaci zemi prospěly a podnítily rozvoj některých hospodářských odvětví (k čemuž přispěla substituce dovozu). Je pravda, že obyčejný Rus každým dnem stále ubývá, ale je to pro stratéga z Kremlu důležité?

Putin řekl, že „nepodnikneme odvetná opatření, která by nám sama ublížila,“ dodal: „Pokud překročí hranice, přijdeme s asymetrickými odpověďmi.“

Když mluvil o možném nástupci ve funkci prezidenta Ruské federace, vůdce Kremlu zaznamenal toto: „Říkají, že svaté místo nikdy není prázdné. Přijde čas, kdy mohu říci, že ten či onen člověk je připraven vést naši zemi. “

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com