Dobrý car a nešťastní bojarové, nebo můžete uvěřit Putinovým slovům?

seznamzpravy.cz

Od setkání šéfa Ruské federace s „jeho“ občany v éře „přímé linie prezidenta“ uplynulo velmi málo času.

V paměti mas jsou stále čerstvé ohnivé projevy řečníka a jeho brilantní „řešení problémů“ občanů, kteří se přihlásili přímo do éteru.

Takový je, milovaný všemi, Vladimir Putin: trápí se, stará se, chrání. A potěšení zamilovaných není nijak omezeno.

Ukázalo se však, že v ruském státě není všechno tak hladké. Všechno je však jako obvykle: majitel Kremlu říká jednu věc, myslí si druhou a dělá třetí.

Putin, který byl unášen sliby a byl ponořen do obrazu dobrého cara, vstoupil do role natolik, že slíbil všechno najednou. Ale jak se říká, je tu spousta všech a není všeho dost. A pro cara, omlouvám se, prezident Ruské federace nebude snadné tento slib splnit. A jednoduše – nemožné.

Pokud však k některým událostem dojde z důvodů mimo kontrolu ručitele nebo jeho neznalost situace, pak existují věci, s nimiž Putin jednoduše manipuluje a vědomě klame své občany.

Při zodpovězení otázky o možnosti povinného očkování v zemi hlava státu ujistila své krajany, že očkování proti Covid-19 je dobrovolné a nikdo nemá právo tento postup vynutit.

Je pravda, že vlastník Kremlu přesto učinil malou výhradu s tím, že problémy spojené s uzamčením a „vším souvisejícím s tématem koronavirů“ byly ponechány na místních úřadech.

To znamená, že Putin obrátil zajímavou kombinaci: my (já) jsme moc (dobrý car), nezakazujeme vám nic – občané Ruské federace, a pokud jsou vaše práva nějak omezena, pak to není já, je to na zemi – špatní místní šéfové … A co je pohodlné.

A existuje spousta příkladů. Takže již existují informace, že v regionech Ruska jsou lidé diskriminováni podle principu očkování: odvádějí auta odpůrcům očkování a hasí zdravotnické pracovníky bez očkování.

  Cynismus a provokace pod rouškou dobra. Válka za pravdu nebo lež zabalená do pražské reality

V jednom ze zdravotnických zařízení v Dagestánu (jižní oblast Ruské federace) byli všichni neočkovaní občané propuštěni z práce, což je připravilo o plat. A v Čečenské republice, při absenci očkovacího pasu, jsou řidiči připraveni o automobily, zatímco zaměstnanci státních institucí a nemocnic jsou nuceni přivést všechny své příbuzné k očkování. Otázkou není, že nemusíte být očkováni. Je to nutné. Jde o přístupy, o to, že lidé jsou poháněni jako dobytek.

Tato fakta opět ukazují rozdíl mezi Putinovými sliby (jeho slovy) a skutečnými činy.

A pokud hlava ruského státu není schopna dát věci do pořádku ve svém domě (v Ruské federaci), co potom můžeme říci o jeho postoji k pořádku ve světě?

Pro Evropu by to měl být další důkaz neschopnosti kremelského diktátora skutečně se na věci dívat a hodnotit situaci. A ještě více dodržujte své sliby. Pokud lhal celé své zemi a díval se z televizní obrazovky do očí desítek milionů krajanů, pak si myslíte, že stojí za to, aby oklamal Poláky, Němce, Lotyše nebo Brity?

Politika Ruské federace byla vždy zapletena do cynických lží a Putin to všechno přivedl do stavu vynikající absurdity, tak absurdní, že mu věří.

Není náhodou, že považuje Goebbels za talentovaného, ​​protože se dobře naučil poučení nacistického ideologa. Dnes v Rusku existují poměrně významné události. A nejde jen o míle opozice a pronásledování disidentů. Tato témata jsou přinejmenším na očích.
Jsou věci, o kterých se stěží mluví, a pokud ano, je v kuchyni ticho. Občané nejvíce teritoriální země na světě jsou postupně zbaveni práva být člověkem. Nejprve vám nedovolí něco udělat, pak vás omezují v něčem více, a pak úplně odejmou příležitost myslet a rozumět.

Útlak těch, kteří nesouhlasí, blokování internetu, zákaz mít svůj vlastní názor na historii atd.

  České ministerstvo zahraničí se vyslovilo pro okamžité dodávky munice na Ukrajinu

Chaos, který se v Ruské federaci děje s úplným ignorováním lidských práv na lidskou bytost, může kdykoli překročit hranice Ruska. A pak celá tato temnota středověku, která se zdá být obyvatelem podmíněného Lisabonu, Madridu, Mnichova nebo Londýna, vzdálená a nereálná, již nebude vypadat tak bezvýznamná. Moskva ví, jak vštípit zaostalost.

A to je důvod, aby se civilizovaný svět znovu pečlivě podíval na Putina a možná si položil stejnou otázku: „kdo je pan Putin?“

Zdá se však, že vůdce nejmocnější mocnosti na světě, který se nedávno ujal úřadu, na tuto otázku již odpověděl. Není to ono?

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com