Babiš navrhne zkrácení intervalu mezi dávkami Pfizeru od čtvrtka na 21 dní

irozhlas.cz

Policie vyšetřuje smrtelnou nehodu, která se stala v pátek na amatérských závodech Car Wars v Panenském Týnci na Lounsku. Vážně zraněn tam byl spolujezdec z jednoho vozu. Svým zraněním mladý muž v sobotu v nemocnici podlehl, sdělila v neděli krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. Policie se podle ní o úmrtí dozvěděla až v sobotu večer, okolnosti nehody vyšetřuje.

„Oznámení o nehodě jsme přijali v pátek 9. července po 23:00. Podle prvotních informací řidič jedoucího vozidla narazil do vozidla, které údajně stálo. Řidič jedoucího vozidla vyvázl bez zranění, ze stojícího vozu byly dvě osoby odvezeny se zraněním do nemocnice. Spolujezdec včera (v sobotu) bohužel zemřel,” popsala událost policejní mluvčí.

U obou řidičů byl podle ní zjištěn alkohol v přestupkové hodnotě, tedy pod úrovní jedné promile.

„Kde se stala chyba musí určit policie,” řekl hlavní pořadatel Martin Krátký ze spolku Car Wars Deníku, který o události informoval.

Mladý řidič amatérsky postaveného vozidla podle něj po startu z ničeho nic zastavil a začal se otáčet zpět. „Zemřel jeho spolujezdec. Narazilo do nich auto, které nemělo šanci to ubrzdit, jeho osádce se ale v podstatě nic nestalo. Nikdo z nás nechápe, proč řidič zastavil. Všichni byli připoutaní, to na startu kontroluje pořadatelská služba,” uvedl Krátký. Dodal, že výpovědi svědků jsou rozporuplné.

Zdroj: https://www.novinky.cz/

  Rakušan nevidí prostor pro změnu na hranicích, dokud přístup nezmění sousedi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com