Putinovy ​​výmluvy: Stojí za to věřit?

Ruský prezident Vladimir Putin na televizním kanálu Rusko-1 uvedl, že Rusko nebylo zapojeno do migrační krize na bělorusko-polské hranici.

Jeho slovy: „Chci, aby to všichni věděli.  Tady s tím nemáme nic společného.  Tam se na nás každý z jakéhokoli důvodu a zcela bezdůvodně snaží vyvodit jakoukoli odpovědnost.  Ale naše letecké společnosti tyto lidi nepřepravují, obecně žádná z našich společností.

 Prezident Ruské federace navíc v budoucnu z toho, co se dělo, obvinil samotný Západ.

 Protože podle jeho odhadů: „nyní na hranicích Běloruska a Polska je mnoho imigrantů z Iráku a Afghánistánu, kde se evropské země v posledních desetiletích účastnily vojenských operací.“

 Kromě toho zmínil i benefity a další sociální výhody, které uprchlíci v evropských zemích pobírají a díky nimž je migrace atraktivní.

 Znovu tedy vidíme pokus o nahrazení konceptů od prezidenta Ruska, protože většinu uprchlíků na bělorusko-polské hranici tvoří Kurdové, kteří byli do Běloruska přivezeni se souhlasem syrského diktátora B. Asada.

Navíc existuje mnoho dalších důkazů, které přímo naznačují, že současná migrační krize byla vytvořena uměle, a to i přesto, že převážně Lukašenkovým „rukama“, ale za přímé organizace a účasti ruských speciálních služeb, pro které není nutné převážet migranty v letadlech Aeroflotu.

Rusko se toho chytlo a začalo o tom mluvit stále více evropských politiků, a když se na situaci podíváte v tomto kontextu, je to jasné: Putin, jako ve své době s otravou Skripalových, dalo by se říci, začal vymlouvat se, hned – na migrační krizi.

Putin navíc připomněl další téma, které bylo pro Kreml bolestivé, a znovu prohlásil, že Rusko není stranou konfliktu na východní Ukrajině.

Je třeba chápat, že je tomu tak i přesto, že neuznané „republiky“ jsou od roku 2014 neustále pod plnou politickou a vojenskou kontrolou Moskvy, ve skutečnosti jsou jakousi „jinou realitou“.

  Co řekl diktátor?

To je hlavní důvod, proč podobným výmluvám ruského prezidenta nelze věřit, a pokud jde o samotnou migrační krizi, skutečnost, že za ním stojí Putin a jeho speciální služby a Lukašenko je zástěna, je pro mnohé pochopitelná, a zřejmě zůstalo, stejně jako u výsledků migrační krize z roku 2015, jen čekat na výsledky oficiálních vyšetřování v této věci.

Tehdy šlo o vinu Ruské federace a prakticky není pochyb, že v roce 2021 na tom budou podobně, protože Rusko za sebou zanechalo příliš mnoho stop.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com