Kadyrov slibuje, že zničí rodinu Jangulbajevových a poslanci ruské Státní dumy „uříznou hlavy“ – ruská média

„Jangulbajevovi jsou horší než teroristé. Najdeme je a zničíme,“ řekl čečenský vůdce Ramzan Kadyrov čečenským médiím o bývalém soudci čečenského nejvyššího soudu Saidim Jangulbajevovi a jeho dceři Aliji, kteří 23. ledna uprchli z Ruska.

Předtím „Kadyrovova pravá ruka“ Adam Delimchanov, poslanec ruské Státní dumy za Čečenskou republiku (člen bezpečnostního výboru dumy): „Vězte, že dnem i nocí … budeme vás pronásledovat, dokud vám neuřízneme hlavy a nezabijeme vás. Opravdu jsme s vámi ve sváru a krevní mst! To platí i pro ty, kteří toto video překládají do ruštiny. Pokud si myslíte, že můžete zvednout hlavy, při Alláhovi, usekneme vám hlavy!“.

Delimchanov svůj projev zveřejnil na Instagramu v čečenském jazyce, zatímco ruský překlad s titulky zveřejnil opoziční telegramový kanál 1ADAT.

Kromě toho čečenské vedení naplánovalo na 2. února v Grozném masové shromáždění, na němž budou Jangulbajevovi „kolektivně proklínáni“.

Jak upozorňují ruská média, všechny tyto hrůzy asyrského typu se odehrávají v roce 2022 n. l. a mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov nikdy neopomene zopakovat, že se nic z toho netýká jeho ani Vladimira Putina osobně.

 

  Česká republika s ukrajinským lidem. Vláda znovu potvrzuje politiku bezpečnosti.

1 Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com