Expert: příklad charkovského odporu ukazuje, proč ruská propaganda nefunguje

V 6. den totální války mezi Ruskem a Ukrajinou pokračuje město hrdinů Charkov v hrdinném odporu. Okupační politická elita Ruské federace udělala jednu chybu – zapomněla, že jejich propaganda funguje hlavně pro obyvatelstvo Ruska a nemá nic společného s ukrajinskou realitou – „Proto ten zbabělý útok na civilisty.“ Informuje o tom slovensky deník infodnes.sk.

„Převážně rusky mluvící město, 40 km od ruských hranic, které orkové ve svých vlhkých snech pravidelně předpovídají jako „hlavní města“ jakýchsi loutkových formací, se brání. A co ještě! “- říká Expert.

Poté, co se ruské okupační jednotky setkaly s mocným odmítnutím ze strany ZSU namísto „chleba a soli“ a objetí slíbeného vůdcem teroristů Vladimirem Putinem, upadla do skutečné hysterie a paniky, když se setkala s obranou, a dokonce je pohání i civilní obyvatelstvo. z jejich země.

„Je nás prostě víc, obyvatelé Charkova.“ Okolo světa. Můžeme udělat další problémy. Za všechny naše spoluobčany, kteří zemřeli rukou ruských okupantů, “píše Expert.

„Všechna tato fakta budou tvořit základ obvinění. Každé zvíře, které vydalo a provedlo trestní příkazy, bude nalezeno a odsouzeno. Nebo zničené.

„Charkovský tribunál“ je dobrým symbolem, který více upozorní na ruské zločiny. Takový tribunál může být organizován v Černihově (raketový útok na centrum města), v Sumy (raketový útok na soukromý sektor), v Achtyrce (spousta útoků), ve Vasilkově a dalších městech, kde byly spáchány válečné zločiny , se známkami zločinů proti lidskosti,“ shrnuje Expert.

  Brusel považuje postoj Moskvy za neopodstatněný. Šéf diplomatů Borell vyjádřil Česku solidaritu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com