Ruský propagandista Kiselev ted‘ na dovolené v Dubaji

Nyní, kdy většina Rusů přestala v Evropě odpočívat kvůli příliš drahým letům a sankcím EU, se ruští televizní moderátoři přesto rozhodli neodpírat si odpočinek a odjeli do Dubaje. Dmitrij Kiselev, generální ředitel agentury Rossiya Segodnya a moderátor pořadu Vesti Nedeli na kanálu Rossija 1, nebyl výjimkou, píše o tom telegramový kanál Nexta.

Ruský propagandista odjel na dovolenou se svou sedmou manželkou. Fotografie ukazuje, že Kiselev odpočívá v pětihvězdičkovém hotelu Jumeirah Al Qasr, který se nachází na soukromé pláži s výhledem na Perský záliv. Cena pokoje za noc v tomto hotelu je asi tisíc dolarů.

Pozoruhodné je, že Dmitrij Kiselev před odletem do Dubaje vysílal na kanálu Rusko 1 a ukázal, jak lze Spojené království zničit jedinou ruskou střelou Sarmat v její nové modifikaci. Kiseljov také hovořil o další verzi toho, jak můžete „potopit Británii do hlubin moře“. Podle něj k tomu může Ruská federace použít podvodní robotický dron Poseidon – jaderné torpédo. „Po překročení Britských ostrovů se to, co z nich může zbude, promění v radioaktivní poušť, která se na dlouhou dobu k ničemu nehodí,“ řekl Kiselev.

Připomeňme, že již dříve generální prokurátorka Ukrajiny Irina Venediktová oznámila podezření ruskému moderátorovi Dmitriji Kiselevovi a jeho kolegyni Olze Skabejevové. „Dmitrij Kiseljov a Olga Skabeeva mají nový procesní status – podezřelí. Další podrobnosti jsou zřejmé, takže vám nebudu brát čas. Důsledky jsou také zřejmé. V boji za mírové nebe vše dotáhneme do konce,“ řekl generální prokurátor.

  Rusko v RB OSN vetovalo rezoluci odsuzující anexi čtyř ukrajinských území

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com