Ukrajinská armáda brání Evropu před ruskou agresí – bulharská média

Ukrajina tři měsíce zdržuje nápor totální války, kterou Putin rozpoutal 24. února. Tato válka, pojatá kremelským diktátorem jako koláč, ve kterém se ruská armáda nesetká s žádným odporem, se změnila v krvavou lázeň, která si již vyžádala více než 30 000 ruských vojáků, mnoho dalších bylo zraněno a zmrzačeno informuje o tom Fakti.bg.

Ruská vojenská mašinérie jedná slepě a destruktivně: ničí vše, co jí přijde do cesty, a nerozlišuje mezi bojovníky a nebojovníky. Jeho cílem je zlomit a podmanit si. Ruská armáda působí na ukrajinská města totální zkázu: archaická strategie a taktika ruské armády, okopírovaná od té sovětské, zcela uvízla na Ukrajině, která si dokázala rychle osvojit a aplikovat metodiku moderního válčení v reálných bojových podmínkách. Obrovské ruské konvoje a tankové jednotky jsou ničeny zezadu manévrovými útoky za pomoci moderních zbraní. Od druhé světové války nemělo Rusko v krátké době tak kolosální ztráty vojenské techniky a takové lidské oběti.

Ale v Rusku je stále spousta zbraní: staré, sovětské, ale fungují a ničí. Ruské zbraně lze použít i v Evropě. Zničí Varšavu, Berlín a Paříž. Toto surrealistické spiknutí je bohužel absolutně možné a zdá se, že i Evropa, která neustále „vyjadřuje znepokojení“, pochopila realitu ruské hrozby. Ve Varšavě už probíhají kontroly protileteckých krytů a Francie najednou zjistila, že její vlastní ozbrojené síly, s výjimkou NATO a jaderného arzenálu, prostě neexistují. V případě války bude Paříž snadnou kořistí pro ruskou hordu, protože Evropa vážně nebojovala od roku 1945 a prostě není dostatek vojáků, kteří by dokázali vzdorovat skutečné vojenské hrozbě. Politická slabost a neochota nést ekonomické ztráty ze skutečných sankcí, které měly být přijaty v roce 2014, zahnaly Evropu do geopolitické pasti. Dnes jde Putin na mizinu a téměř otevřeně říká, že už ho další sankce a případná jednání nezajímají. Kreml utrpěl obrovské ztráty, a proto půjde do konce.

  Výbor doporučil MPSV, aby zohlednilo argumenty odborů k důchodovému věku

Na Ukrajině se proto dnes rozhoduje o osudu západního světa, který Putin de facto prohlásil za nepřítele. Putin vždy zničí všechny své nepřátele. Rusko má spoustu sovětských zbraní. Vážné potíže jsou pouze v lidských zdrojích: ve válce s Ukrajinou už byla ztracena téměř polovina kontingentu určeného pro takzvanou „zvláštní operaci“. Putin se chaoticky snaží zapojit do války země CSTO a žoldáky všech barev, ale úspěch je velmi skromný. Ukrajina má dobře vycvičenou armádu a mnoho vlastenců, kteří jsou připraveni položit život na obranu své země, ale chybí zbraně schopné účinně zničit ruský vojenský kolos.

V této osudové době pro celý svět Ukrajina potřebuje vojenskou pomoc více než kdy jindy: Ukrajinci udělají všechno sami a v krátké době je jedinou otázkou zdroje. Evropa se musí probudit a uvědomit si, že pokud padne Ukrajina, pak budou ruské tanky v každé evropské metropoli, a to bude globální geopolitická porážka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com