Plíšková, Kvitová a Krejčíková budou hrát ve Wimbledonu o 3. kolo

Trojice českých tenistek dnes bude usilovat o postup do třetího kola Wimbledonu. Šestá nasazená Karolína Plíšková otevře duelem s domácí Katie Boulterovou program na centrálním dvorci, Petru Kvitovou čeká duel s Anou Bogdanovou z Rumunska a Barbora Krejčíková se utká se Švýcarkou Viktorijí Golubicovou.

Loňská finalistka Plíšková bude hrát s Boulterovou, která dosud nikdy v All England Clubu přes druhé kolo nepřešla, od 14:30 SELČ. S aktuálně 118. hráčkou světového žebříčku se utká potřetí, bilanci vzájemných zápasů zatím mají vyrovnanou 1:1.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka Kvitová zahájí v poledne program na kurtu číslo tři. S Bogdanovou, 111. tenistkou pořadí WTA, dosud nikdy nehrála. Krejčíková přijde na dvorci č. 18 na řadu jako druhá, s Golubicovou se utká popáté. Poslední duel vloni v Dubaji vyhrála a vyrovnala bilanci na 2:2 na zápasy.

Čtvrteční program (začátky 12:00):

Centrální dvorec (14:30): Boulterová (Brit.) – Karolína Plíšková (6-ČR), Berankis (Lit.) – Nadal (2-Šp.), Gauffová (11-USA) – Buzarnescuová (Rum.).

Kurt č. 1 (14:00): Thompson (Austr.) – Tsitsipas (4-Řec.), Šwiateková (1-Pol.) – Pattinamaová Kerkhoveová (Niz.), De Minaur (19-Austr.) – Draper (Brit.).

Kurt č. 3: 1. zápas Kvitová (25-ČR) – Bogdanová (Rum.).

Kurt č. 18: 2. zápas Krejčíková (13-ČR) – Golubicová (Švýc.).

ČTK

  Hokejisté nastoupí v Moskvě proti Finsku s Furchem v brance

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com