Kvitová a Krejčíková budou hrát ve Wimbledonu o postup do osmifinále

Petra Kvitová a Barbora Krejčíková se dnes ve Wimbledonu pokusí navázat na páteční postup Marie Bouzkové do osmifinále. Dvojnásobná šampionka londýnského grandslamu Kvitová se ve třetím kole utká na centrálním dvorci All England Clubu se světovou čtyřkou Paulou Badosaovou ze Španělska, Krejčíkovou čeká duel s australskou tenistkou Ajlou Tomljanovicovou.

Dvaatřicetiletá Kvitová, která před Wimbledonem získala titul v Eastbourne, se s Badosaovou utká podruhé a znovu na grandslamu. První duel na Australian Open před dvěma lety česká tenistka vyhrála. Čtyřiadvacetiletá Španělka hraje na londýnské trávě teprve potřetí v kariéře, jejím maximem je loňské osmifinále.

Krejčíková se na třetí kolo dvouhry duel naladila pátečním hladkým postupem ve čtyřhře. Třináctá nasazená vítězka loňského Roland Garros, jež se teprve pomalu vrací po zranění lokte, se s Tomljanovicovou dosud neutkala. Deblová wimbledonská šampionka z roku 2018 si může postupem do osmifinále dvouhry vyrovnat loňské maximum, Australanka obhajuje čtvrtfinálovou účast.

Sobotní program (začátky 12:00):

Centrální dvorec (14:30): Gauffová (11-USA) – Anisimovová (20-USA), Badosaová (4-Šp.) – Kvitová (25-ČR), Sonego (27-It.) – Nadal (2-Šp.).

Kurt č. 1 (14:00): De Minaur (19-Austr.) – Broady (Brit.), Šwiateková (1-Pol.) – Cornetová (Fr.), Kyrgios (Austr.) – Tsitsipas (4-Řec.).

Kurt č. 12: 1. zápas Tomljanovicová (Austr.) – Krejčíková (13-ČR).

  Třinec vyhrál ve Vítkovicích, Pardubice dominovaly v Olomouci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com