Terorismus jako podmínka existence kremelské moci. Moskva střílí do světa.

Válka v Evropě trvá už sedmý měsíc. Obyvatelé Ukrajiny svým hrdinským úsilím brání „ruskému světu“ v postupu na kontinent.

Druhá armáda světa, tak pateticky prezentovaná, jejíž velení hodlalo za pár dní dobýt sousední zemi, a přitom si důležitě nafukovat vlastní tváře, se ukázala jako pouhá cháska marginálních živlů, které jsou absolutně k ničemu neschopné.

Navíc se to týká jak vojáků, tak důstojníků, včetně vrchního velení. Zatímco nižší vrstvy této „armády“ znásilňují a kradou, jejich vůdci dělají v podstatě totéž, ale na mnohem vyšší úrovni.

A tato situace neexistovala ani dnes, ani včera. Mimochodem, Ruská federace se staví jako nejmírumilovnější armáda světa. Byli to oni, kdo rozpoutal válku, „aby nebyla válka“. Pokud si myslíte, že tato fráze je překlep, pak jste na omylu. Podobným vyprávěním je oficiální verze Kremlu.

Tato „mírumilovná armáda“ se dokázala osvědčit na všech horkých místech světa. Žádný konflikt vážné úrovně se neobešel bez účasti Moskvy, z nichž většina tam byla plánována.

A pokud v Sýrii, Libyi a dalších částech světa (často, jako obvykle s tvrzením, že „tam nejsou“) Kreml dosáhl svých cílů a jeho „armáda“ prokázala „úspěchy“, pak na Ukrajině tato válka stroj obdržel důstojné odmítnutí a ukázalo se, že ruská armáda je stejný mýtus jako samotná Ruská federace.

Zastaralé zbraně, nízká morálka a neschopnost vedení bojovat v současných podmínkách – to je skutečný obraz dnešní ruské armády.

Pokud ji považujeme za „druhou“, pak pouze ve věcech rabování a násilí na civilistech. V takových věcech si může dokonce nárokovat vedoucí roli. Záběry z Buchy, Gostomelu, Irpenu a dalších ukrajinských měst a vesnic jsou toho výmluvným důkazem.

To ale kremelskému tyranovi nestačí. A Rusko pokračuje ve své krvavé historii teroru. Ano, je to tak – protože Moskva nemůže hrát fér (a to platí jak pro tradiční mezinárodní vztahy, tak pro vojenské operace), i když rozpoutala válku, jedná podlé a zákeřné.

  Ruská agrese: Úmyslné údery na civilní obyvatelstvo v Pokrovsku

Chová se jako terorista – mění civilní obyvatelstvo a kritickou infrastrukturu ve svůj hlavní cíl – ničí, vyhlazuje, zastrašuje.

  1. září rusko-fašistická vojska spáchala další teroristický čin – udeřila na kritickou infrastrukturu Charkovské oblasti.

Cílem byla CHPP-5, která je největší na Ukrajině. V důsledku toho byly v několika regionech země tisíce civilistů zbaveny elektřiny a vody.

Jak můžete charakterizovat cílený útok na zařízení kritické infrastruktury, které není vojenským zařízením?

Mezinárodní právo na to dává jasnou odpověď – úmyslný úder na objekt, který poskytuje obživu tisícům lidí, je přímým teroristickým útokem.

S jednoduše neomezenými přírodními zdroji, mnohamilionovou populací a značným potenciálem prokázali kremelští schizofrenici absolutní impotenci v umění války. A nyní se to vše snaží kompenzovat teroristickými činy – pokračují v boji s civilním obyvatelstvem.

Je velmi příznačné, že 11. září – v den, kdy si svět připomíná hrozné události roku 2001 – spáchali další krutý čin nelidé z orkostanu. V tento den zaútočili ozbrojenci známé organizace na Dvojčata nákupního centra v New Yorku.

Přirovnání jsou příliš povrchní – 11. září 2001 provedli členové teroristické organizace Al-Káida teroristický čin proti Američanům a 11. září 2022 ruští teroristé teroristický útok proti civilnímu obyvatelstvu Ukrajiny.

Marginalizace vedení Kremlu je v plném proudu. Za nimi táhnou celou zemi. Rusko se konečně mění v teroristický stát číslo 1 na světě.

Armáda Putinova režimu si uvědomila svou bezcennost ve válce proti Ukrajině a uchýlila se k otevřeným teroristickým útokům proti civilnímu obyvatelstvu. Dobře, masky byly odstraněny, nyní Rusko otevřeně provádí raketové údery s cílem způsobit maximální poškození nevojenské infrastruktury Ukrajiny.

„Přímé záměrné útoky na kritickou civilní infrastrukturu, zejména na největší charkovskou CHPP-5, jsou bezpodmínečným projevem ruského terorismu a jeho touhy masivně ponechat civilisty bez světla a tepla. Je to zbabělá „reakce“ na útěk jejich vlastní armády z bojiště,“ řekl poradce vedoucího Kanceláře prezidenta Ukrajiny Mychajlo Podoljak a ujistil, že ukrajinský lid se tím nezalekne. Ukrajinská armáda by si byla ještě jistější při osvobozování svých území a vyhnání okupantů.

  Změny 2022: Příjmení bez -ová, stotisícové pokuty za pyrotechniku na fotbale

Civilizovaná Evropa musí konečně pochopit, kdo je jejím sousedem na východní hranici. Dnes se této hranici říká fronta, kde Ukrajinci brání celou Evropu. Chraňte Moskvu před terorem. Je důležité o tom mluvit nahlas a konečně přestat „zachraňovat tvář“ někomu, kdo už tuto tvář nemá.

Terorismus nemá hranice, a proto je nutné na výzvy reagovat společně – sjednocením celé civilizované komunity. To je jediný způsob, jak zaručit mír a svobodu na planetě Zemi.

Autor: Peter Jelen

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com