Genocida čečenského lidu: syn posledního prezidenta Ičkerie na Kadyrovův rozkaz odvést do ruské armády

Syn posledního zvoleného prezidenta Ičkerijské republiky Anzor Maschadov komentoval rozkaz Ramzana Kadyrova provést odvod do ruské armády v Čečensku. Kadyrov tak chce zachránit Putina před vyhlášením mobilizace.

Anzor Maschadov na své facebookové stránce označil Kadyrova a Putina za ruské teroristy a oznámení o odvodu Čečenců do ruské armády, aby byli posláni do války na Ukrajině, bylo genocidou čečenského lidu. Je přece jasné, že branci budou posláni „na maso“, protože Putinovi už ten jeho dochází.

Maschadov také zveřejnil samotný rozkaz organizovat odvody občanů narozených v letech 1995-2004 na území Čečenska.
„Genocida čečenského lidu ruskými teroristy – Putinem a Kadyrovem. Exkluzivně. Počkejte na podrobnosti s dodatky,“ komentoval rozkaz Anzor Maschadov.

Jak již bylo dříve oznámeno, šéf Čečenska Ramzan Kadyrov vyzval vůdce ruských regionů, aby provedli „sebemobilizaci“. Každý subjekt Ruské federace je podle jeho názoru povinen vybavit dobrovolnické prapory čítající nejméně tisíc lidí s jejich následným odesláním na Ukrajinu.

Dobrovolně-povinná „samomobilizace“ ve všech regionech Ruské federace umožní podle Kadyrovových propočtů přilákat minimálně 85 000 nových okupantů.

Zdroj: obozrevatel.com

  Expert: Výsledek protiofenzivy Ukrajiny bude záviset i na dodávkách F-16

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com