Rusko svými agresivními záměry přiblížilo Ukrajinu ke členství v NATO

Žádost Ukrajiny o členství v NATO již podpořilo 10 zemí především z východní Evropy. Tyto země chápou míru ohrožení, kterou nyní Ruská federace představuje. Některé země Aliance si bohužel ještě plně neuvědomují nebezpečí Ruska. Mnoho členů se obává, že okamžitý vstup Ukrajiny do NATO povede k válce s Ruskem.

Základní principy mezinárodního práva jsou stále platné a nesmlouvavé a tyto základní principy stanoví, že každá země má právo sama rozhodnout, do které unie patří.

Velká většina Ukrajinců dnes podporuje vstup Ukrajiny do NATO a Evropské unie. Tuto iniciativu by podpořilo 83 % Ukrajinců, což je nejvyšší číslo v historii výzkumu na nezávislé Ukrajině.

Ukrajina už pro členství v NATO udělala hodně. Kyjev ušel dlouhou cestu v integraci do Aliance: používání zbraní typu NATO, desetitisíce ukrajinských vojáků prošly vojenským výcvikem na území zemí NATO, neustále se vypracovává interakce s partnerskými zeměmi a zpravodajské jsou vyměňovány. Ozbrojené síly Ukrajiny právě vedou mistrovský kurz o zničení druhé armády světa.

Ukrajina je jedinou partnerskou zemí, která se od 90. let účastní všech operací Aliance (Naval Shield, Afghánistán, výcviková mise v Iráku atd.).

Ukrajina svým jednáním ukázala, že není nutné řídit se hrozbami Kremlu. Je to ona, kdo nyní aktivně hájí společné základní hodnoty Aliance. Samotné pozvání Ukrajiny do NATO je schopné zastavit šílené a neadekvátní Rusko. Právě po žádosti Kyjeva o členství v Alianci se výrazně snížila pravděpodobnost ruského jaderného úderu na Ukrajinu.

NATO potřebuje Ukrajinu jako silný stát se silnou armádou, která se stane jeho východní základnou.

  Skromné ​​drony zaútočily na letadla „velkého Ruska“. Ministerstvo obrany Ruské federace informovalo o sestřelení ukrajinského dronu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com