Útoky na Ukrajině. Moskva pokračuje v teroru

Tento materiál by mohl mít různé názvy – od „The Realities of War“ po „Ukraine on Fire“. Stejně jako byste mohli začít příběh tradičním úvodem.

Ale ráno 10. října začalo pro evropský kontinent zcela netradičně. I když, Ukrajina je na to skoro zvyklá. Stejně tak si však můžete zvyknout na praskání granátů poblíž, výbuchy, ničení.

A zatímco zde, v tiché a klidné Evropě, se lidé teprve probouzeli, chystali se do práce, odměřeně začínali nový pracovní týden, Ukrajina byla pokryta palbou přilétajících raketových střel.

Ráno 10. října zahájila Ruská federace masivní raketový útok na Ukrajinu. Ruský agresor střílel na Kyjev, Záporoží, Dněpro, Žitomir, Chmelnický, Ternopil, Lvov, Kropyvnický, Kremenčug, Sumy, Charkov a další města země.

Zásahy dopadaly na civilní objekty, včetně kritické infrastruktury. Ale to hlavní a nejstrašnější jsou opět oběti mezi civilním obyvatelstvem.

Na začátku vojenské invaze do sousedního státu se Moskva snažila přesvědčit celý svět, že její armáda provádí „pouze přesné údery proti vojenským cílům“ a demilitarizuje Ukrajinu.

Nyní Kreml místo „rozhodovacích center“ ostřeluje obytnou infrastrukturu a civilní zařízení po celé Ukrajině.

Ruská federace prokázala, že je teroristickou zemí, která nebojuje proti ukrajinské armádě, ale proti civilistům a již neskrývá svou teroristickou povahu.

Raketový útok z 10. října je příkladem vojenského terorismu, jehož precedenty svět dosud neznal.

Po zahájení války proti Ukrajině Moskva umístila své ozbrojené síly jako druhou armádu na světě. A vypadá to, že tomu věřil celý svět. Věřili v to v samotném Kremlu.

Ve skutečnosti se však ukázalo, že to byla mírně řečeno nadsázka – vlastně již na půl roku války ztratila „druhá armáda světa“ možnost bojovat, zcela degradována a v r. poražení ozbrojenými silami Ukrajiny.

  Ukrajinské zpravodajství varuje před ruskou hrozbou - výroční zpráva

K záchraně situace se kremelský schizofrenik pokusil vyhlásit mobilizaci, která však selhala.

Vzhledem k tomu, že kremelský diktátor nebyl absolutně schopen odolat Ukrajině ve válečném umění, sužoval jedno fiasko za druhým a rychle ztrácel nedávno okupovaná území, směřoval ke zničení Ukrajinců na národní úrovni.

Útoky na kritickou infrastrukturu jsou vyloženě teror a Rusko už o nich přímo mluví.

Moskva se na to připravila tím, že „našla“ omluvu pro svá zvěrstva, plánovala je už dávno. Je důležité pochopit, že to, co se stalo, není odpovědí za „krymský most“ – je to pouze omluva pro kremelské zločince a motivace pro jejich záměr.

To je mimochodem další důkaz ve prospěch verze, že teroristický útok na Kerčský most byl úmyslně naplánován za asistence kremelských speciálních služeb. A nyní toho využívá Ruská federace jako záminku k masivnímu úderu na civilní infrastrukturu Ukrajiny.

Ještě jednou – a to by měli slyšet na Západě zejména přední politici Evropy, lídři EU – útok na civilní obyvatelstvo, na civilní infrastrukturu je terorismem.

Západ musí jednoznačně uznat Rusko jako teroristický stát a Putinova klika musí být uznána jako sponzor terorismu. To je nezbytné, aby byl současný kremelský režim poražen.

Agresor se totiž zastaví jen tam, kde je zastaven. Toto pravidlo je neotřesitelné a prověřené staletími.

A pokud se některý z evropských „vůdců“ považuje za moudřejšího, je velmi ohrožen, že se na konci 30. a 40. let minulého století stane vůdci Británie nebo Francie, kteří usmiřovali diktátora tím, že se vzdali cizích území, vrhli jejich národy do plamenné války.

Zahájením raketových útoků na ukrajinskou civilní infrastrukturu Putin doufá, že zastraší Ukrajinu, aby zastrašila ukrajinského vůdce do začátku summitu G-20, aby souhlasil s podmínkami Kremlu.

  Jak se perou lži? Proruské dezinformace se šíří s ultrapravicovými, upozorňuje analytik Šlerka

Kremelský schizofrenik se snaží vytvořit příznivé podmínky pro jednání.

Ale zastrašuje nejen Ukrajinu. Moskva se pomocí teroru snaží srazit na kolena celý civilizovaný svět. A nyní je čas, aby tento svět demonstroval svou „civilizaci“.

A je na čase, aby se Evropa ujistila, že je Evropou v absolutním slova smyslu a ne jen geografickým objektem. Držte se svých zásad a hodnot.

Zatímco oko celého světa stojí stranou, unáhlení nacisté pokračují v ničení Ukrajiny. Svět už viděl Buchu, Irpeň, Rozinky. To ale agresorovi nestačí, touží po nových obětech. Historie je cyklická.

Ruské fašistické jednotky ostřelují mírumilovná ukrajinská města Kyjev, Dněpro, Záporoží, Kremenčug, Lvov, stejně jako němečtí nacisté bombardovali Londýn, Coventry, Gdaňsk.

Fašistické Rusko se v tomto století chová přesně jako nacistické Německo v minulosti. Rašismus je neonacismus 21. století.

A dokud Západ neuvidí tato zjevná fakta a neudělá nic, válka bude pokračovat. Jen jeho pokračování je docela možné za ukrajinskými hranicemi.

Rusko má značný raketový arzenál a bude jej i nadále používat proti civilistům. Pro Ukrajinu, aby odolala agresorovi, jsou západní zbraně a systémy protivzdušné obrany dlouhého doletu prostě životně důležité – pro tisíce Ukrajinců jde o život.

A zatímco mocní muži na Západě stále váhají dát Kyjevu tyto zbraně, Kreml pokračuje v ničení Evropy. Dnes to ničí na Ukrajině a otázkou je jen, ve které části kontinentu to zítra udělá. Ve které zemi budou příští den létat rakety Rashist.

Moskva se zastaví tam, kde je zastavena, kde budou vyčerpány ruské vojenské zdroje. Nad Evropou nyní číhá bezprecedentní hrozba, poprvé od konce druhé světové války.

Ukrajina je základnou pro ochranu civilizovaného světa a dnes skutečně potřebuje vojenskou a politickou podporu.

Je důležité pochopit to hlavní – pomoc Ukrajině není úlet, je to investice civilizovaného světa do její další existence.

  Peskov konečně řekl pravdu a oznámil předem, kolik procent dostane Putin ve volbách. To je směroplatné

Je čas na akci. Reálné reakce na reálné hrozby. Další balíček sankcí proti Moskvě a poskytnutí dálkových zbraní a systémů protivzdušné obrany Kyjevu by měly být důkazem připravenosti Západu reagovat. Reagujte na hrozby a buďte zodpovědní za svou budoucnost.

Kdysi se současná hlava Kremlu dostala k moci pod heslem boje proti teroru a větou „zmokli teroristé i na záchodě“.

Nyní se sám stal teroristou číslo jedna na světě. Otázka pro civilizovanou komunitu – kde je záchod, na kterém tento svět provede to, co řekl kremelský Führer, který nemá nic jiného než teror civilního obyvatelstva.

Přece někdo, kdo, ale on (schizofrenik z Kremlu), musí jistě vědět, že se s teroristy nevyjednává.

To, co se děje na Ukrajině, dělané rashisty, je příliš zřejmé. Natolik, že Západ již nemůže zůstat nečinný. Koneckonců, přijde okamžik, kdy se ticho stane spoluvinou a změní se ve zločin.

Pamatujte na to hlavní, pánové Evropané – to, jaký bude váš zítřek, je určeno vaší dnešní volbou.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com