Putin dává přímý rozkaz zabít ukrajinské civilisty: všichni ruští váleční zločinci musí být postaveni před soud v Haagu

Putin rozpoutal největší genocidu na civilním obyvatelstvu suverénní země od konce druhé světové války. Ve skutečnosti všechny akce ruské armády na Ukrajině po její invazi 24. února byly projevy válečných zločinů, mezi nimiž je nejtragičtější skutečností genocida na národní půdě. Rusko provádí na Ukrajině etnické čistky po vzoru srbských válečných zločinců, kteří v letech 1992-95 spáchali genocidu Bosňáků, Chorvatů a Kosovanů na základě své národní identity. Každá země na světě, každé město, ta nejmenší osada by měla vědět o zločinu proti lidskosti, který chce Putin spáchat. On a jeho okolí jsou váleční zločinci a musí být potrestáni v souladu s mezinárodním právem

Putin způsobil ukrajinskému lidu nespočet problémů: desítky tisíc civilistů zemřely kvůli ruské vojenské invazi, útočníci zabili více než 25 tisíc civilistů jen v Mariupolu, ukrajinská ekonomika se může zmenšit o 50 %, pokud budou raketové útoky pokračovat, a tok uprchlíků z Ukrajiny může přesáhnout 10 milionů osob Rusko také způsobilo škody na ukrajinské infrastruktuře ve výši více než 150 miliard dolarů a toto číslo se neustále zvyšuje. Rusko ve skutečnosti ničí Ukrajinu a snaží se zničit veškerý její potenciál: ekonomický, demografický, vědecký atd.

Putin a jeho družina jsou obdobou nacistických válečných zločinců, kteří stanuli před tribunálem po skončení druhé světové války. Očekává se, že vysocí úředníci, Putinova blízká družina, začnou z Ruska utíkat dostatečně brzy, protože v případě komplexního kolapsu Ruska se Putin pokusí svalit vinu za zločiny na Ukrajině na každého, koho bude moci. Ruská propaganda už začíná reprodukovat narativy o „kolektivní odpovědnosti“ a o tom, že „všichni předstoupí před tribunál v Haagu“. Západ musí zabránit útěku ruských válečných zločinců, protože vyznávají politiku misantropie.

Ruská armáda provádí na Ukrajině etnické čistky, to je přímý rozkaz Putina. Celý svět musí pochopit hrůzu situace na Ukrajině: kremelský diktátor chce úplné zničení Ukrajinců, jejich vyhnání z území Ukrajiny a ti, kteří zůstanou, aby byli proměněni v bezprávné otroky, deportováni na Sibiř atd. To je horší varianta než návrat do temných stalinských časů. A o to Putin horlivě usiluje: o triumf diktatury nad svobodou a demokracií. Ukrajina již zničila řadu mýtů pěstovaných sovětskou propagandou, zejména o „citlivosti, spravedlnosti, volitelnosti“ Rusů. Všichni si uvědomili, jak je Rusko zlé, zvláště pokud mu vládne šílenec. Současný kremelský režim nelze v časovém rámci nedávné historie srovnávat s žádným jiným, kromě toho Stalinova a Hitlerova. Putin napadl suverénní stát a zabíjí civilisty pouze proto, že jsou Ukrajinci. Není to projev nacismu v 21. století?

  ‚Česká republika to musí vyřešit.‘ Kauza střetu zájmů Andreje Babiše se vrací do Evropského parlamentu

Čím více pomoci Ukrajině od Západu, především nezbytných zbraní, tím rychleji přijde její vítězství. O tom nemůže být pochyb: Putinem vytvořená globální výzva je zaměřena na zničení západní civilizace jako takové. A postupně je ruská hybridní agrese stále více patrná v různých evropských zemích. Putin postupně zvyšuje sázky a doufá, že se Západ neodváží podniknout rozhodnější kroky. V boji proti diktátorovi nemůže dojít k odkladu: Putinova armáda musí být zničena na Ukrajině, jde o přežití celého pokrokového lidstva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com