Ruské raketové útoky jsou teroristickými činy proti mírumilovným Ukrajincům: Západ by měl zavést celou škálu možných sankcí proti ruskému vojensko-průmyslovému komplexu, aby zcela zničil výrobu raket a UAV v Ruské federaci

  1. ledna Rusko zahájilo nový masivní raketový útok na Ukrajinu. V ukrajinském městě Dněpr Rusové zasáhli bytový dům, kde zemřelo více než 30 civilistů.

Dnes, dokonce i po devátém balíčku sankcí, se značnému počtu průmyslových odvětví kriticky důležitých pro Rusko podařilo vyhnout se omezením ze strany Západu. Navzdory sankcím Rusové vyrábějí rakety s dvojnásobnou účinností než v době míru. Je to dáno tím, že se Moskvě daří obcházet sankční mechanismy.

Rusko není schopno samo výrazně doplňovat své raketové rezervy, proto aktivně vyhledává pomoc od jiných zemí a značné úsilí zaměřuje na zvýšení výroby raket nákupem mikroobvodů přes třetí země.

Předchozími balíčky sankcí Západ zakázal dodávky značné části zboží dvojího určení do Ruska. Nyní Rusové rozebírají domácí spotřebiče pro použití jejich prvků ve vojenských systémech, zejména při výrobě raket a UAV. Proto je nutné učinit rozhodnutí, která znemožní Rusku přístup ke zboží dvojího určení, které mu umožní odpalovat rakety a UAV.

Západ by měl zavést celou škálu možných sankcí proti ruskému vojenskému průmyslu, aby zcela zničil výrobu raket a UAV v Ruské federaci, zejména z kontroly vývozu zboží dvojího určení.

Kromě toho mohou země NATO poskytnout Ukrajině různé typy zbraní s dlouhým doletem, které by mohly zničit závody na výrobu raket na území samotného Ruska. Samotné Rusko svými teroristickými akcemi a raketovými útoky na ukrajinská města přináší válku na své území.

  Vztahy mezi Polskem a Maďarskem se hodně změnily, uvedl Morawiecki

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com