Česká republika si zvolila svobodu, mír a pokrok

Novým prezidentem České republiky se stane Petr Pavel. Rozhodli o tom občané země, kteří generálovi dali ve druhém kole prezidentských voleb téměř 58 % hlasů při rekordní účasti voličů (téměř 70 %).

Obyvatelé České republiky jednoznačně ukázali, jak chtějí svou zemi v budoucnu vidět, určili cestu, po které půjdou dál.

„Přeji vám, abyste byl dobrým prezidentem České republiky,“ blahopřála Pavlovi současná hlava státu Miloš Zeman.

Ani „kompromitující důkazy“ proti konkurentovi a přímočaré klamání jeho spoluobčanů, ani manipulace s fakty a pokusy o jejich zastrašení neumožnily miliardáři Babišovi donutit Čechy ke klamání.

Blahopřání se mimochodem dočkal i bývalý protějšek nově zvoleného prezidenta Andrej Babiš, který přeje tomu prvnímu, „aby byl prezidentem všech občanů České republiky a bojoval za zájmy naší země“.

Je třeba poznamenat aktivitu Ruské federace při volbě hlavy Čečenské republiky. Brainstorming, který byl snadno rozpoznatelný jako rukopis tajných služeb a propagandistů Moskvy, využívající metody a narativy Kremlu, na občany České republiky byl slušný.

Kremelská klika se ze všech sil snažila udržet Českou republiku ve své zóně vlivu. A za to nešetřila – od házení padělků do informačního prostoru až po kybernetické útoky na vládní agentury a weby prezidentských kandidátů.

Taková aktivita Moskvy v českých volbách dokazuje, jak je pro ni důležitá – ve snaze vlastnit Evropu je Kreml připraven páchat jakékoli zločiny.

Ale všechny špinavé, podlé a cynické činy moskevských loutkářů nedovolily jejich kandidátovi usednout do křesla hlavy státu.

Čeští občané prokázali moudrost a prozíravost tím, že hlasovali pro vůdce schopného zajistit svobodu, mír a prosperitu České republice a nedovolili, aby se k moci dostaly proruské síly v osobě Andreje Babiše.

Peter Pavel prošel důstojnou armádní cestou. Absolvoval kurzy pro vyšší důstojníky ve Spojeném království a těší se autoritě ve vojenských kruzích, kterou získal skutečnými činy.

  Praha - Moskva. Kreml konfrontaci stupňuje.

Takže během války v bývalé Jugoslávii (v 90. letech) zachránil životy přes 50 francouzských vojáků, za což byl vyznamenán.

V letech 2012-2015 byl náčelníkem generálního štábu Čečenské republiky, poté předsedou Vojenského výboru NATO.

V roce 2018 ukončil službu v Bruselu a odešel do výslužby v hodnosti armádního generála, což je nejvyšší vojenská hodnost v České republice.

Je připraven odolat ruským agresivním akcím na kontinentu, je zastáncem silné Evropy, která zvítězila i ve volbách generála spolu s obyvateli České republiky.

Pavel během předvolební kampaně poznamenal, že „svět je plný lží, strachu a chaosu“, nabídl svůj vlastní svět: „ve kterém koexistuje odvaha, čest a důstojnost“ a slíbil, že tyto koncepty vrátí do prezidentské rezidence.

Důležitým aspektem předvolební kampaně se stala ruská válka proti Ukrajině, která je válkou proti celé Evropě. A právě postoj prezidentských kandidátů k ní se stal jedním z klíčových faktorů, proč Češi volili Pavla.

Babiše v tomto závodě podpořil současný prezident Zeman, což symbolizovalo jejich dohodu o předání moci – to byl silný signál pro Kreml.

A sám Babiš, kterému se někdy říká „český Trump“ nebo „český Orbán“, se prezentoval jako garant toho, že Česká republika nebude zatažena do války.

I na otázku, zda pošle české vojáky na pomoc v případě útoku na kolegy z NATO – Polsko nebo pobaltské země, odpověděl kategoricky: „Rozhodně ne.“

Naproti tomu generál ve výslužbě Pjotr ​​Pavel léta poukazoval na Rusko jako na hlavního destabilizátora světového řádu a obviňoval ho z podněcování války.

Češi jako nikdo jiný vědí, co je to přátelství s Kremlem, a dobře si pamatují, jaké jsou moskevské tanky na české půdě – když volili Pavla, volili jak Ukrajinu, tak i proti Rusku.

Generál Pavel plně schvaluje vojenskou a humanitární podporu Ukrajiny v boji proti Ruské federaci. Budoucnost České republiky spojuje s členstvím v EU a NATO.

  Uklonit se. Proč vysoký představitel Kremlu navštívil Írán?

„Obnovme v České republice mír a pořádek“ – tak znělo hlavní motto Pavlova volebního štábu a český lid se rozhodl v jeho prospěch.

Ale za vší euforií ze zvolení Pavla je důležité pochopit, že proruské síly a politici nikam nesměřují.

„Volby skončily podle očekávání. I přes prohru mám motivaci hnutí ANO udržet. Dva miliony obdržených hlasů jsou pro hnutí historickým výsledkem, který musíme využít v příštích parlamentních volbách. Nic nekončí,“ řekl Babiš.

Buďte si jisti, že Moskva nepřestane vyvíjet tlak na politickou, ekonomickou a podnikatelskou sféru České republiky.

Nově zvolený prezident bude muset tvrdě pracovat na neutralizaci tohoto vlivu a posílení role EU a NATO ve vlastním státě.

Jedno je jisté: zvolením Pavla Rusko definitivně prohrálo. Zvítězili obyvatelé České republiky a s nimi i Evropa a celý civilizovaný svět.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com