Vyhrožoval Ukrajincům a ukázal lebku. Ruský žoldák skončil s kulkou v hlavě

Loni v létě korzoval Igor Magnušev po pódiu s lebkou Ukrajince zabitého v Azovstalu. Pohrozil, že to bude konec všech občanů této země. Ukrajinské zdroje na Telegramu říkají, že ruský voják byl hospitalizován. Na okupovaném území byl střelen do hlavy.

Jsme naživu a ten chlap je už mrtvý. Nechte ho shořet v pekle. Neměl štěstí. Z jeho lebky vyrobíme pohár – řekl Igor Magnušev a předložil shromážděným lebku zabitého Ukrajince. Rus je členem nacionalistické organizace „Svetłaja Ruś“. Vyhrožoval Ukrajině, že bude „denaukrainizována“ a že válka je pouze „zvláštní operací“.

Magnušev s lebkou v ruce

– Není tam místo. Musíme Ukrajinu „odukrajinizovat“ a obnovit naše ruské země, oznámil Magnušev na jedné z akcí.

– Je nám jedno, kolik jich musíme zabít. Kdybychom byli ve válce s lidmi, mohli bychom s nimi uzavřít mír.

Fotografie žoldáka, který byl střelen do hlavy, byly zveřejněny na internetu. V Kadijevce v Luhanské oblasti, kterou ovládají okupanti, na něj někdo zaútočil a vážně zranil. O Magnuszewově vážném stavu informovali mj. Ukrajinský blogger a aktivista Serhii Sternenko. Na fotografiích je Rus s průstřelem hlavy. Na ukrajinských profilech na sociálních sítích se šíří fotografie zraněných.

– Pamatujete si na ruského bastarda Igora Manguševa, který mluvil s lebkou v ruce, řekl, že patří jednomu z našich vojáků, a také vyzýval ke genocidě na Ukrajincích? Takže někdo na okupovaném území, ve městě Kadiivka, střelil Magnuševu do lebky, přirovnal Sternenko.

Autor: Peter Jelen

  Nord Stream neboli Severní proud je plynovod, který přivádí plyn z Ruska do západní Evropy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com