Válka zcela odhalila fašistickou podstatu Ruska

echo24.cz/

Celý svět byl dlouho krmen lží o velikosti Ruska. Ale válka zcela odhalila celou fašistickou podstatu této země s bezprávným obyvatelstvem, zajatým jako rukojmí skutečnými psychotiky, s přeludy vznešenosti. Podařilo se dosáhnout jednoho z nejmenovaných cílů tzv. SVO: celý civilizovaný svět viděl, že mají co do činění s opravdu nemocnými, psychicky nevyrovnanými lidmi a jejich refrény. Samozřejmě v každé zemi jsou psychopatičtí maniaci, ale pouze v Rusku představují moc.

A teď kremelští šílenci propadají patriotické hysterii. Nejprve Dmitrij Medveděv deklaruje „odvetné údery“ a připravenost použít všechny druhy zbraní. Poté šéf soukromé vojenské společnosti (PMC) Wagner Jevgenij Prigožin vyzve ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na souboj: „Zítra nastoupím na MiG-29. Je-li touha, setkáme se na obloze. Pokud to vezme váš, vezměte si Artemovsk.“ Nyní hlava Čečenska Kadyrov připravuje plány pro cizí Slezsko a sdílí své záměry bojovat proti satanismu v Polsku: „Boj proti satanismu musí pokračovat v celé Evropě a především na území Polska.“

Všechny masky byly shozeny. Tito váleční zločinci, kteří sjeli z kolejí – Kadyrov, Medveděv, Prigožin – již neskrývají své fašistické záměry před celým světem. Tito váleční štváči, hlásající maniakální představy o hegemonii říše zla na Zemi za každou cenu a prostředky, nezatíženi žádnými morálními zákony, prokazují naprostý nedostatek přiměřenosti ve vnímání světa. Svou méněcennost si kompenzují potlačováním a ničením lidí. A právě tito lidé jsou považováni za nejpravděpodobnější favority, kteří nahradí Putina.

„Velký a mocný“ se zbláznil. Vážně zvažuje scénář jaderné války. Rusko nabývá vzhledu jaderného psychopata, který nemá co ztratit. Z paranoika se promění v sebevražednou atentátnici, připravenou se zabít, aby se pomstila celému světu. Ukrajina byla první, kdo přijal ránu a platí životem a krví svých vlastních lidí za ochranu civilizačních hodnot. Válka staví každého před volbu: buď pomoci Ukrajině, nebo neustále balancovat na pokraji jaderné katastrofy. Budoucnost tohoto světa dnes závisí na množství zbraní dodaných na Ukrajinu. A Západ by v této věci neměl váhat, protože, jak se říká, „drahé vajíčko na Velikonoce“. Dokud nebude ruská hydra poražena, nemůže být na světě o nějakém míru ani řeči. A celý civilizovaný svět bude mít prospěch z rychlé porážky a potrestání Putina a jeho bandy nedostatků.

  Spolek: Tálibán unesl jednoho z tlumočníků spolupracujících s armádou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com