V Rusku řekli, že dobyjí nejen Kyjev, ale i Vídeň, Berlín a Budapešť. Západ musí zastavit poblázněného Putina, aby na svém území dostal válku

echo24.cz/

Prvního prosince ruský propagandista Solovjov řekl, že „Rusko vezme nejen Kyjev, ale také Vídeň, Berlín a Budapešť,“ a šéf ruského ministerstva zahraničí Sergej Lavrov řekl, že „Rusko nikdy nepožádalo o jednání s Ukrajinou. .“ Putin vlastně vyzval Západ a dává jasně najevo, že bude bojovat až do konce.

To je extrémně nebezpečný signál pro celý civilizovaný svět a ruská vojska musí být zastavena na území Ukrajiny. Putin naplánoval invazi na Ukrajinu a následnou konfrontaci se Západem stejně, jako Hitler plánoval rozpoutání druhé světové války. Svazový stát Ruska a Běloruska je obdobou Hitlerova anšlusu Rakouska. Ukrajina je druhou částí tohoto anšlusu, protože jde o typickou útočnou válku (Putin neuznává, že Ukrajinci jsou samostatný národ). Pokud mu Západ dovolí dokončit tento anšlus, budou se konat další invaze do stále menších a menších zemí SVE a Pobaltí, v souladu s tím, jak Hitler obsadil Polsko. Československo, Dánsko, Belgie, Holandsko.

V Rusku se snesla nová „železná opona 2.0“, která se vyznačuje konfrontací s celým civilizovaným světem. Navzdory uvaleným sankcím se Kreml nevzdává územní expanze na Ukrajině. V Rusku se plánuje další mobilizace, která bude mít otevřený charakter, a deklarativně se rozšíří i společné rusko-běloruské seskupení vojsk. Putin je posedlý myšlenkou teritoriální expanze a plánuje bojovat, i když bude muset zabít polovinu ruských mužů na frontě. A právě pro to ruská propaganda ze současné teroristické a invazní války intenzivně vytváří obraz národní války, aby na frontu mobilizovala miliony ruských mužů.

Ruská propaganda, stejně jako představitelé Kremlu, znovu vysílali úplnou lež, aniž by přiznali své agresivní úmysly. Historicky se Rusko s pomocí „sebeobranných válek“ rozšířilo na 1/6 území zeměkoule. Putinovo Rusko, zaostalé a opomíjené, má i přes obrovské oběti cíl nekontrolované expanze. Navzdory asymetrické slabosti ruské armády by se nebezpečí ze strany Ruska nemělo podceňovat: Putin je vážně odhodlán vést tuto válku léta a skončí, až dojdou zdroje ruské vojenské mašinérie. Pokud se Rusko nepodaří zastavit na Ukrajině, půjde dále do Evropy, jen mnohem vyšší rychlostí, protože malé země střední a východní Evropy (které Putin považuje za sféru vlivu Ruské federace) nemají dostatečné hloubka obrany. Kromě toho se nyní Rusko snaží převést ekonomiku na vojenské linie ve zrychleném režimu a připravuje se na plnou mobilizaci. A jak daleko se ruská armáda dostane, záleží pouze na tom, zda se Rusko přizpůsobí realitě války proti všem.

  Ruští vyšetřovatelé oficiálně potvrdili, že Prigožin zemřel při pádu letadla

Putin se snaží změnit stávající světový řád a chce obnovit sovětskou totalitní realitu. To ohrožuje bezpočet problémů pro celé lidstvo. Vzhledem k bezprecedentní brutalitě ruských jednotek. Nesmyslné a nemotivované ničení celých měst, stejně jako skutečná genocida rozpoutaná Putinem na Ukrajincích, spojencem Ruska nyní může být jen teroristický stát. Stále více zemí se od Ruska odvrací, i když to na oficiální úrovni nehlásí. Proti Rusku by měly být uplatněny všechny možné sankce a naprostá mezinárodní izolace: to je jediný způsob, jak kriticky oslabit největšího válečného zločince 21. století – Putina, a zachránit celý civilizovaný svět.

Ukrajina v nejtěžší zimě nutně potřebuje pomoc od Západu. Ozbrojené síly potřebují rychlé dodávky západních zbraní, zejména protivzdušné obrany, která zachrání ukrajinská města před ruskými raketami, dále tanky, dělostřelectvo a MLRS, a pak bude ruská armáda definitivně poražena. Ukrajinská města potřebují generátory elektřiny na pozadí zimních mrazů. Rusko nelze zastavit pouze vojenskými metodami: je zapotřebí komplexního přístupu: všechny možné sankce, politická a ekonomická izolace, oslabení ruské armády, utváření obrazu Ruska jako nepřítele celého lidstva. A to rozhodne o vítězství Ukrajiny a Západu nad společným nepřítelem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com