Hrozba, na kterou by se mělo okamžitě reagovat: Putin připravuje armádu „profesionálních zabijáků“, která zaplaví země EU

Kreml léta vytvářel agentskou síť mezi národními diasporami různých zemí, využíval svobody slova v evropských zemích, pořádal a propagoval proruská shromáždění, která nesou jen provokace a hrozbu masových nepokojů. V současnosti se Putin snaží zaplavit EU žoldáky z PKK – vycvičenými zabijáky a teroristy. Měla by být posílena migrační kontrola občanů Ruské federace, kteří se snaží vstoupit do EU (i ze třetích zemí). A to i v případě, že je nutné zrušit udělování schengenských víz Rusům. To je klíč k udržení míru a stability v Evropě. Vždyť pod rouškou ruských migrantů a politických uprchlíků vstupují do EU teroristé a žoldáci, kteří budou plnit kremelský úkol destabilizovat Evropu.

Na pozadí vojenských neúspěchů Ruské federace na Ukrajině jsou žoldáci ruských soukromých vojenských společností (PMC) zapojeni do podvratných aktivit v evropských zemích. Svědčí o tom jak poslední vyjádření majitele Wagner PMC Jevgenije Prigožina ohledně složité situace na frontě, tak informace o pozastavení náboru žoldáků, kteří mají být vysíláni do Afriky.

PMK „Wagner“ přitom již odvolal některé bojovníky z afrických zemí. Nejméně 5000 ruských žoldáků bylo do března 2023 v zemích jako Mali, Středoafrická republika a Demokratická republika Kongo. Nyní se jejich počet snížil o 10 %. Většina z 500 ruských žoldáků, kteří opustili Afriku, se usadila v evropských zemích, kde se připravují na plnění trestních pokynů ruských úřadů k destabilizaci vnitropolitické situace v evropských zemích. Existují celé lokality takových žoldáků, z nichž největší se nacházejí v Srbsku, Kosovu a Estonsku.

Destabilizace situace v zemích EU je jednou z bezprostředních priorit činnosti ruských PMC, protože situace na Ukrajině je taková, že po nějaké době budou žoldnéři ukrajinskou armádou zcela zničeni, takže již není rentabilní. aby je Prigozhin nechal na Donbasu, protože jeho „osobní armáda“ tam postupně mizí. Ale v případě jejich přesunu do EU budou dobře vycvičení zabijáci schopni rychle splnit úkoly, které před nimi stojí: teroristické útoky, násilí, společensko-politický chaos – to zdaleka není úplný výčet jejich „zásluh“.

  ‚Frolová, cela 252.‘ Stovky příbuzných přešlapují za Moskvou v mrazu před centrem, kde drží protestující

Na druhou stranu, aby se co nejvíce přiblížil k hranicím s EU, byl na Krymu vytvořen „Konvoj“ PEC na základě „Wagnerova“ PEC. Oficiálně ji údajně vytvořil šéf okupační „správy“ Krymu Serhii Aksjonov. Velitelem byl jmenován Kostyantyn Pikalov, který je kurátorem PVC „Wagner“ v Africe. To svědčí ve prospěch skutečnosti, že Putin se na Ukrajině nezastaví. Opakovaně hlásal svůj cíl oživit Sovětský svaz, a tím i ruskou sféru vlivu v Evropě, jejíž geografické hranice se shodují se zeměmi bývalého sociálního tábora, který ve stejném roce 1991 zanikl. Ruské PMC jsou proto pověřeny důležitým úkolem destabilizovat vnitropolitickou situaci v jakékoli evropské zemi.

Podle francouzského prezidenta Emmanuela Macrona jsou ruské PMC zaneprázdněny „pojišťováním životů politických režimů a pučistů“ a italská rozvědka dodává, že zvýšená aktivita ruských PMC by mohla destabilizovat severní a západní Afriku a vyvolat nárůst migračních toků do Evropské unie. . Je důležité, že vyprovokování „uprchlického tsunami“ je pro Putina prioritním cílem, protože to pro Evropu způsobí šok. Není žádným tajemstvím, že ruští žoldáci jsou nadále ve Středoafrické republice, nemilosrdně ničí civilní obyvatelstvo v Sýrii a jsou připraveni každou chvíli na první příkaz ruského prezidenta tajně přijít do evropské země. Jsou dobře vycvičeni, vědí, jak provádět atentáty a teroristické útoky, takže představují vážnou hrozbu pro jednotlivé politické osobnosti v EU, mohou vyvolat společensko-politické nepokoje a protivládní povstání.

Jevgenij Prigožin, zakladatel „Wagnerovy“ komunistické strany, již dříve uvedl, že po válce na Ukrajině se do Ruska vrátilo více než pět tisíc naverbovaných zajatců a všichni byli v souladu se slíbenou amnestií omilostněni. Je dost pravděpodobné, že tyto osoby nebudou moci zůstat v Rusku delší dobu bez práce. Proto je nutné je připravit na „bojovou misi“ do jakékoli evropské země – jako posilu již existujících buněk ruských ozbrojenců. Pro ruské vedení je velmi důležité využívat žoldáky se zkušenostmi z bojových operací k páchání teroristických útoků a podněcování protestních nálad mezi pravicovými a levicovými politickými hnutími v zemích EU. Putin připravuje pro Evropu armádu „profesionálních zabijáků“: někteří z nich se již usadili v Itálii, Polsku a pobaltských státech. Zbytek čeká na rychlou zásilku do Evropy.

  Deset amerických států žaluje Google, prý zneužívá pozice na trhu

Rozsáhlá síť kremelských „agentů vlivu“, ruských sympatizantů, žoldáků a militantů vydávajících se za obyčejné Evropany – to vše představuje bezprecedentní hrozbu, která již v Evropě existuje. Čím zjevněji bude ruská armáda vyčerpána, tím silnější bude ruská hybridní agrese, která se projeví v Evropě. Putin léta zaváděl do zemí EU „trojské koně“, nyní se k nim kromě proruských politiků a podnikatelů přidali i profesionální žoldáci a mobilizovaní zločinci, kteří dostali amnestii za závažné zločiny, které spáchali. Skončí v ulicích evropských měst. Aby se předešlo tragédii, musí být zavedena absolutní kontrola migrace: důkladná kontrola každého, kdo přichází z Ruska nebo hledá status uprchlíka v Evropě. I kdybychom měli úplně uzavřít hranice s Ruskou federací. To je otázka existenciálního významu pro Západ.

1 Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com