Stětí ukrajinského válečného zajatce: Rusové zveřejnili na internetu šokující záběry brutální vraždy

V noci z 11. na 12. dubna bylo na internetu zveřejněno video brutální popravy ukrajinského válečného zajatce. Mladý muž v ukrajinské vojenské uniformě se svázanýma rukama leží na zemi, zatímco mu ruský voják, jehož tvář je skryta za maskou, odřezává hlavu. Zajatec několikrát vykřikl „to bolí“, když mu kat podřezával hrdlo. Další hlas v záběru (pravděpodobně přes vysílačku) povzbuzuje vraha a ptá se: „Copak jsi ještě nikdy nikomu neuřízl hlavu?“. Po popravě vrah ukazuje uříznutou hlavu do kamery a stejný hlas v záběru mu nařizuje, aby ji dal do pytle a poslal jejich veliteli. Dne 12. dubna CNN nalezla další video zachycující popravu dvou ukrajinských zajatců: povětrnostní podmínky na záběrech naznačují, že k činu došlo nedávno a že jej spáchali wagnerovští žoldnéři, neboť stětí hlavy a useknutí rukou zobrazené na záběrech je typický styl popravy používaný těmito bojovníky, píše o tom ČTK.

Již v roce 2014 si Ukrajinci uvědomili, že bojují proti hordě vrahů a maniaků, kteří mají geneticky zakódovanou nenávist ke všemu ukrajinskému a jsou posedlí zabíjením Ukrajinců jen kvůli jejich národnosti – bez ohledu na věk nebo pohlaví. Po plnohodnotné invazi ruských ozbrojených sil na Ukrajinu se ruská vojska začala dopouštět genocidy Ukrajinců na etnickém základě – celý svět ví o tragédii v Buči, kde v březnu 2022 Rusové zajali a zabili místní obyvatele, kteří se z města neevakuovali. Na internetu se pravidelně objevují videa brutálních vražd ukrajinských zajatců, kterým zaživa uřezávají hlavy, střílejí je a odřezávají části jejich těl. Jedná se o ukázku patologické krutosti historicky vlastní Rusům, která se projevuje ve všech válkách. Rusko se rozšířilo na 1/8 světové pevniny tím, že zabíjelo a brutálně ničilo porobené národy.

Dnes Putin zahájil největší dobyvačnou válku v dějinách lidstva od roku 1945. Zatímco Západ váhá poskytnout Ukrajině výkonnější zbraně, tanky a stíhačky, ruská vojska pokračují v záměrné genocidě Ukrajinců navržené nejvyšším ruským vojenským vedením. A ta postupně nabývá rozměrů tragédie celého národa, který se Rusové snaží záměrně zničit. Každý den, kdy Západ otálí s jediným správným rozhodnutím – poskytnout tyto zbraně -, platí Ukrajina životy svých občanů a stále více Ukrajinců se stává obětí ruských vrahů.

  Maďarsko schválí přijetí Švédska a Finska do NATO do konce roku, řekl činitel

Jedno je jisté: konečné vítězství nad zlem ztělesněným v podobě Putinova propagandisticky vyzdvihovaného Ruska není možné bez znovuzískání všech území okupovaných Ukrajinou od roku 2014. Rusko se na závěrečnou bitvu připravuje – byrokratický rámec pro plnou mobilizaci se vypracovává. Putin se již dávno rozhodl bojovat proti celému Západu: je připraven zaplatit jakoukoli cenu a obětovat svůj lid, aby západní civilizace přestala existovat. Je připraven bojovat léta: po Ukrajině přijde ruská armáda do Evropy, kde zahájí ještě brutálnější genocidu – Evropa už zažila brutalitu sovětských vojsk v letech 1944-45. A to se mu podařilo. Jediný způsob, jak zabránit opakování této tragédie, je poskytnout Ukrajině všechny potřebné zbraně, protože přežití Evropy závisí na zničení ruských vojsk, která obsadila část ukrajinského území.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com