Teror pokračuje. Moskva provádí ekocidu.

Ráno 6. června se raševičtí okupanti dopustili dalšího válečného zločinu – vyhodili do povětří vodní elektrárnu Kachovka, která se nachází několik kilometrů od dočasně obsazeného města Nová Kachovka v Chersonské oblasti.

V důsledku zničení přehrady začala voda v Kachovské nádrži rychle klesat, což hrozilo zničením některých osad a biosféry v regionu. Prezident Ukrajiny svolal Radu národní bezpečnosti a obrany a v nebezpečných oblastech byla vyhlášena evakuace.

„Ruská armáda spáchala další teroristický čin. Vyhodila do povětří vodní elektrárnu Kachovka. Za pět hodin dosáhne voda kritické hladiny. Evakuace obyvatel nebezpečných oblastí byla zahájena. Pracují všechny služby: státní záchranná služba, policie, armáda – vše je nablízku. Prosíme, shromážděte doklady a základní potřeby a vyčkejte na evakuační autobusy. Udělejte prosím vše pro svou ochranu a záchranu života – okamžitě opusťte nebezpečné oblasti“, – řekl náčelník vojenské správy regionu.

Pokud si však někdo stále myslí, že vše, co dělají rusko-fašističtí okupanti na ukrajinském území, se týká pouze Ukrajinců, je to blud.

Zmíněný zločin ohrožuje ZNPP – největší jadernou elektrárnu v Evropě a devátou na světě. A ta se, jak jistě chápete, netýká jen Ukrajiny.

Zničení vodní elektrárny Kachovka je největší antropogenní a technogenní katastrofou na světě za několik desetiletí, která ničí životní prostředí a v následujících letech negativně ovlivní životy statisíců lidí.

Kromě toho zničení Kachovské vodní elektrárny představiteli „ruského světa“ ovlivní zavlažovací systém na jižní Ukrajině – což je rána pro celosvětovou potravinovou bezpečnost, kterou se agresor snaží „vyhodit do povětří“.

Kreml potřebuje světový hlad, zejména v Africe. Jedná se o další zbraň v rukou dementní kremelské kliky, která je ochotna zajít za každou cenu, aby dosáhla svých schizofrenních představ.

V této fázi je jejich cílem zastavit postup obranných sil a vyhnout se porážce a ostudě. A za tímto účelem jsou kremelští zločinci připraveni na cokoli, aby zvýšili sázky v této válce.

  Česko posiluje obranu

Přitom Moskva jedná jako vždy zákeřně – poté, co spáchala teroristický čin, svedla vinu na ukrajinskou stranu. Již v úterý večer rašící dezinformační média masivně obviňovala ukrajinskou armádu z vyhození vodní elektrárny do povětří.

Dezinformace se šíří neuvěřitelnou rychlostí, situace se vyhrocuje a Kreml se snaží, aby to vypadalo, že za to může Kyjev. Podle oficiálních údajů však ukrajinské obranné síly na tomto náměstí žádné vojenské operace neprováděly.

Moskva se však na tento čin dlouhodobě připravovala. Ostatně téma jaderného vydírání je pro kremelské vrahy obzvlášť zajímavé.

Proto ukrajinská rozvědka již varovala, že ruští okupanti připravují provokaci v Záporožské jaderné elektrárně v Energodaru. Rašisté mohou v blízké budoucnosti imitovat útok na jadernou elektrárnu pod ukrajinskou vlajkou.

Výbuch přehrady Kachovka je dalším zločinem v řadě hrůz páchaných Ruskem, který ukazuje, že současný kremelský režim, a tím i celé Rusko, je globální hrozbou a může být odstaven pouze silou. Čas proseb a „důrazných varování“ skončil.

Zničením Kachovské vodní elektrárny představitelé „ruského světa“ jen potvrdili, že musí být z ukrajinské půdy vyhnáni. Koneckonců využívají každý metr k teroru.

Jedině vítězstvím získá Ukrajina zpět svou bezpečnost a zajistí klid zbytku Evropy.

Civilizovaný svět zase může pomoci zajistit vítězství ukrajinského lidu a mezi hlavní úkoly patří zajistit, aby se agresor zodpovídal ze všech zločinů, které na Ukrajině spáchal.

Míru v Evropě, stejně jako ve zbytku světa, lze dosáhnout pouze společným úsilím. A teroristický útok rasistů, kteří 6. června vyhodili do povětří vodní elektrárnu, znovu dokázal, že válka na Ukrajině se netýká jen Ukrajiny, ale všech zemí v Evropě.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com