Putinův propagandista Dmitrij Medveděv se zřejmě učí ovládat Photoshop

Zástupce šéfa Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv, který je již proslulý tím, že vcelku pravidelně bombarduje sociální sítě nejrůznějšími vzkazy „fašistům na Ukrajině“ či „nacistům na Západě“, případně obráceně, přikročil zřejmě k další fázi své propagandistické kariéry. Patrně se učí ovládat Photoshop či nějaký jiný, méně sofistikovaný grafický program.

Medveděv, který vystupuje jako oddaný Putinův propagandista a nesmiřitelný kritik Ukrajiny a všeho západního, by sice rád bombardoval Londýn, Berlín, Varšavu či jiná města, ale zmohl se na jediné. Na svém účtu publikoval obrázek. A ne jen tak ledajaký.

V souvislosti s Dnem Ruska, což je nejmladší, uměle vytvořený svátek, který se slaví 12. června od roku 1994, totiž zveřejnil fotografii náměstí Nezávislosti v Kyjevě, kde nahradil vlající ukrajinskou vlajku ruskou trikolorou, do obrázku vložil text K svátku Ruska a celé „dílo“ doplnil kratičkým dovětkem „Náměstí nezávislosti. Brzy – náměstí Ruska“.

Pikantní na tom všem je, že Medveděv dobývá Kyjev po rok a půl dlouhé krvavé válce, která měla být jen třídenní speciální vojenskou operací. A navíc ve chvíli, kdy v rámci počínající protiofenzivy ukrajinské jednotky začínají osvobozovat okupované obce a osady.

Bude zajímavé si počkat, co bude tento Putinův slouha psát příště, až se po dalších několika dnech probere z alkoholového opojení. Bude to další „ostrý vzkaz“ bývalému generálnímu tajemníkovi NATO Andersi Foghovi Rasmussenovi, jemuž před čtyřmi dny vzkázal: „Chcete hypersonické údery na Evropu, že? A co si o tom myslí strýček Sam? Ostatně i jeho se to dotkne…“ Nebo bude pokračovat v učení a přidá další fotografii? Mohl by třeba zkusit vyměnit na fotkách od Mezinárodního trestního soudu v Haagu Slobodana Miloševiče za sebe či za svého guru z Kremlu. Aby viděl, jak jim to tam bude slušet.

  Počet objevených těl civilistů v Kyjevské oblasti překročil 1000, uvedla policie

Zdroj: Forum24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com