Tragédie na Slovensku: Při požáru zemřely tři děti, nejmladšímu byl rok

Slovenští hasiči vyjížděli v pondělí k požáru chaty v Dobšiné v Košickém kraji. Uvnitř našli dvě děti, které zemřely. Jejich dalšího sourozence se snažili záchranáři oživit, ale bohužel se jim to nepodařilo. Matka skončila v péči lékařů.

Hasiči vyjížděli k požáru chaty v pondělí po desáté hodině dopoledne do města Dobšiná na východě Slovenska. „Po příjezdu na místo události bylo zjištěné, že požár zachvátil celou stavbu,“ informovalo Prezídium Hasičského a záchranného sboru na facebooku.

Při požáru zemřely tři děti ve věku jeden, dva a čtyři roky. Dvě z nich našli hasiči uvnitř chaty, třetí se snažili zachránit. Podle portálu tvnoviny.sk s nimi byla v budově i jejich matka, kterou lékaři převezli do nemocnice.

Požár se hasičům podařilo zlikvidovat. „Událost na místě dokumentuje vyšetřovatel, který vykonává prvotní a neodkladné úkony,“ doplnila policie Košického kraje.

Podobný případ se stal v lednu letošního roku také na Slovensku. Tehdy při požáru zemřely tři malé děti. Jejich chatu měl zapálit partner maminky, který ji podezříval z nevěry.

Zdroj: https://tn.nova.cz/clanek/tragedie-na-slovensku-pri-pozaru-zemrely-tri-deti-nejmladsimu-byl-rok.html

  Navalnyj popisuje, jak v nové věznici sedí pod Putinovým portrétem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com