Medveděv stále nevyhledal psychiatrickou pomoc. Jeho mozek blouzní o obsazení Kyjeva

Projednou musíme souhlasit s panem Dmitrijem Medvedvěvem. Ohodnotil nápad ponechat Rusku nějaká okupovaná ukrajinská území výměnou za členství země v NATO. Exprezident a nyní blogger soudí, že je to pitomost, v čemž má pravdu. Jeho důvody jsou ale pomýlené jako vždy. Je zjevné, že odborná terapeutická pomoc k tomuto nebohému muži ještě nedorazila.

„Nový nápad pro Ukrajinu z kanceláře Severoatlantické aliance: Ukrajina by mohla vstoupit do NATO, pokud se vzdá sporných území. Ale proč? Nápad je to zvláštní. Otázkou je pouze to, že všechna jejich údajná území jsou velmi sporná. A pro vstup do bloku se kyjevské úřady budou muset vzdát i Kyjeva, hlavního města staré Rusi. Tedy budou muset hlavní město přesunout do Lvova. Pokud ovšem pšonci budou souhlasit s tím, že Lvov přenechají milovníkům sádla a koksu,“ píše Medveděv na telegramu.

Nejdřív jazyková poznámka. Pan Medveděv v originále nenapsal přímo pšonci, ale použil výraz „pšeki“. To je, jak si můžeme dohledat, ruské „pejorativní neoficiální označení pro arogantní Poláky“. Polákům se tak říká kvůli tomu, že „jejich jazyk, známý silnými nadávkami, často obsahuje kombinace hlásek „pš“. Pšeci jsou tedy ti, co pořád nadávají. „Tato kombinace hlásek připomíná syčení hada, proto se polštině také říká hadí jazyk a tito lidé jsou protivní, závistiví, arogantní a zlí jako hadi.“

Po tomto vysvětlení by nás mohla napadnout konspirační teorie, že přední tváře dnešní ruské propagandy jako Medveděv a Solovjov jsou taky pšeci, protože jejich jazyk připomíná vyjadřování dlaždiče z Vladivostoku, kterému právě před nosem zavřeli krám s vodkou. Našli bychom na potvrzení takové hypotézy dost dokladů, protože současné kremelské vedení zatím Rusku způsobilo pohromy, na jaké by byl hrdý i Napoleon.

  Ruský velvyslanec v Praze: Putinův muž nechal z mapy zmizet náměstí Borise Němcova

Pan Medvěděv má ovšem zvláštní způsob čtení. Na Západě nikdo soudný nemluví o „sporných“ územích. Jde o území okupovaná. Ukrajina má mezinárodně uznané hranice, takže se není o čem přít. Když by někdo tento slovník přijal, mohlo by ho napadnout, že sporné je třeba území Kaliningradu a ten kus země, co SSSR ukradl Finsku. Japonsko by si mohlo vzpomenut na Sachalin a koneckonců dosud loajální Ramzan Kadyrov na celé Čečensko.

Sporné také je označovat za volby podvodný ruský rituál, kde je předem zajištěno vítězství Jednotného Ruska a Vladimira Putina. Vlastně to moc sporné není, je to fraška.

A u Dmitrije Medveděva je sporné, jestli skutečně zešílel, nebo šílenství jen předstírá, aby Putina nenapadlo, že by ho snad chtěl bývalý parťák jednou nahradit.

Zdroj: Forum24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com