Medveděva budou ukazovat studentům psychiatrie jako příklad zločinné a rozložené osobnosti

irozhlas.cz

Duševně narušený exprezident a expremiér Dmitrij Medveděv obvinil Ukrajinu z páchání genocidy a válečných zločinů. Kumpán Putinovy krvavé junty vstoupí do historie jako směšný paňáca a možná ho jednou budou ukazovat studentům psychiatrie jako klasický případ osobnostního úpadku. Pokud ho tedy na takovou seanci z cely pustí.

Co bylo podnětem jeho posledních výlevů na Telegramu? Mezinárodní vyšetřovací komise OSN pro vyšetřování násilností na Ukrajině během návštěvy Kyjeva konstatovala, že nemá dostatek důkazů pro uznání genocidy v zemi. Činovník OSN Eric Møse nicméně zmínil „velké množství válečných zločinů“.

Medveděva rozčílily zvláště tyto věty: „Jak víte, zjistili jsme velké množství válečných zločinů. Zjistili jsme, že nejméně ve dvou případech, a to v případě mučení a útoků (na ukrajinskou energetickou infrastrukturu – pozn. red.) od října 2022 je otázkou, zda by neměly být považovány za zločiny proti lidskosti… A zjistili jsme, že existují náznaky, že by se mohlo jednat o zločiny proti lidskosti.“

Dmitrij Anatoljevič hned vystartoval jako čertík Bertík z krabičky.

„Pokud členové této komise skutečně chtějí najít genocidu a válečné zločiny na Ukrajině, měli by se přestat chovat jako slepí krtci. A poté, co si řádně vytřeli oči, se prostě podívat správným směrem. Směrem ke zločinnému kyjevskému režimu. Aby objektivně posoudil, jak nemilosrdně osm let topil Donbas v krvi, dokud Rusko nezahájilo speciální vojenskou operaci. Úmluva OSN o prevenci a trestání zločinu genocidia uvádí, že ‚genocidium znamená činy spáchané s úmyslem zcela nebo zčásti zničit národnostní, etnickou, rasovou nebo náboženskou skupinu jako takovou‘. Přesně to kyjevský režim dělá od roku 2014, bez ohledu na změnu jmen spolupachatelů tohoto zločinu na nejvyšších místech,“ poučuje svět padlá veličina.

Pak se mu to poněkud vymklo z rukou, protože přidal poznámky, kde Ukrajince nazývá hanlivým výrazem, což je skutečně netaktické.

  Realita "částečné" mobilizace. Kreml potřebuje čerstvou krev.

„Chochlomráz, který je vinen zabíjením civilistů v Donbasu, dostane zasloužený trest za vše, co udělal. Proto musí speciální vojenská operace pokračovat až do úplného naplnění svých cílů. Až do konečného vítězství nad těmi, kteří osm let vystavovali vlastní lid týrání a vyhlazování,“ fantazíruje Medveděv.

Co si myslet o obou pánech, přesně shrnul poradce Volodymyra Zelenského Mychajlo Podoljak. Ten uvedl, že OSN dává mistrovskou lekci politické ignorance a nepřímo podporuje pachatele a připomněl mučení Ukrajinců ve filtračních táborech, výzvy k vraždění a pokusy o zničení energetické infrastruktury.

„Ach ano, Rusové se zatím nechovají jako ve Rwandě, nezabíjejí lidi po milionech. Kdyby Ukrajinci dobrovolně vyšli na silnici, poklekli, pokorně odevzdali své hlavy ruským vojákům, aby jim je hromadně usekli pro záznam, pak ano. Pak mluvíme o genocidě. Jinak je to jen řádná válka, kde se trochu vraždí, upaluje a znásilňuje na etnickém a státním základě. A necháte je pokračovat, že ano, pane Møse? Mají na to právo, protože OSN k tomu vybízí, ne?“

Jistě, byrokratický činovník světové organizace chce, aby všechno bylo akurátní a jednou to třeba obstálo u nějakého soudního procesu. Masové vraždění obyvatel Ukrajiny je ale zřejmý fakt a nenávistná propaganda proti Ukrajincům na základě jejich národnosti proudí z ruské státní televize bez přestávky. Výklady, jak je třeba (po domnělém vítězství) Ukrajince převychovat a nepřevychované zlikvidovat, se v Rusku necenzurují. Za plakátek s nápisem „Ne válce“ vás seberou.

Na Donbasu byly za osm let nevyhlášené války Ruska proti Ukrajině pochopitelně i civilní oběti, jako je to za každé války. Ta válka ale byla vedena Ruskem a jen kremelská propaganda šířila do světa fráze o „občanské válce“, což rádi vykládali i různí kolaboranti a užiteční idioti i na Západě. Za těch osm let Rusko zabilo asi 14 tisíc ukrajinských vojáků, velmi mladých lidí, kteří nedělali nic jiného, než že bránili hranice své země a její územní celistvost. Rusko posílá hejna svých primitivních íránských dronů, které padají na obytné čtvrti, protože nedokáží nic trefit přesně. Kdo tohle provozuje, musí s jistotou vědět, že zabíjí civilisty včetně dětí. Kreml ale stále opakuje nesmysly o přesně mířených útocích na vojenské cíle.

  USA - RF. Putinovy ​​příležitosti a rizika pro Evropu.

„V obleženém Mariupolu v Doněcké oblasti se bezpečným útočištěm pro civilisty hledající úkryt před boji stalo místní divadlo. Nachází se v městské části Centralnij a sloužilo jako středisko distribuce léků, potravin nebo vody, stejně jako shromažďovací místo určené pro lidi prchající humanitárními koridory. Budova byla jasně rozpoznatelná jako civilní objekt, snad i více než jakékoli jiné místo ve městě. Místní také napsali na nádvoří po obou stranách budovy azbukou obří nápis ‚Дети‘ (ukrajinsky ‚děti‘), který měl být jasně viditelný jak pro ruské piloty, tak na satelitních snímcích,“ píše na svých stránkách Amnesty International.

Přesto Rusové na divadlo 16. března 2022 shodili bomby a mnoho lidí bylo zraněno a zabito. Nejsou žádná svědectví, že by ukrajinská armáda divadlo využívala jako základnu, sklad zbraní nebo místo pro zahájení útoků. Útoky na civilní objekty mezinárodní právo zakazuje.

Takových zločinů Rusko spáchalo tisíce. Medveděv dobře ví, že je spoluviníkem obrovských zločinů. Co si tahle Putinova bezectná loutka myslí o své budoucnosti, by bylo zajímavé vědět.

Zdroj: Forum24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com