To byla samá denacifikace a najednou mají v Rusku pogromy na Židy

Putin obvinil z honu na Židy v Dagestánu Ukrajinu a Západ. Na setkání v Kremlu prohlásil, že násilnosti davu byly „inspirovány prostřednictvím sociálních médií z Ukrajiny a prostřednictvím západních speciálních služeb“. Tyhle lži už začínají být nudné. Skoro bychom si mohli myslet, že bajky o zesnulém Putinovi budou mít něco do sebe a on byl nahrazen robotem s jednoduchými funkcemi.

„Nebylo by od věci, aby ti, kterým tolik záleží na údajných občanech Izraele, prošetřili, co dělají jejich zvláštní služby na Ukrajině, pokud iniciují pogromy v Rusku. Šmejdi. Jinak se to říct nedá!“ sdělil válečný zločinec.

Na sedánce v Kremlu se slezlo celé vedení země, což se naposledy stalo 21. února 2022, kdy tam vyhlásili uznání „nezávislosti“ takzvaných republik na východě Ukrajiny. Proč by to neuznali, když to sami vymysleli.

Doteď jsme si mysleli, že v Rusku 23 let vládne Putin. Pak jsme několikrát slyšeli, jak ho Západ několikrát oklamal a on byl donucen něco udělat. Třeba vpadnout na Ukrajinu a zabíjet tam ruskojazyčné obyvatelstvo, které míní osvobodit. Připomíná větší exemplář Babiše, který taky pořád něco nechtěl a pak to „musel“ udělat. Zjišťujeme, že Putin není pánem svých rozhodnutí a své země. Musel jít do války, která znamenala smrt nebo zmrzačení tří set tisíc ruských občanů a nic jiného mu nezbylo.

Pán Kremlu je zjevně nejméně svobodný člověk na planetě. Teď mu v jeho panství vypukl protižidovský pogrom, na jehož vyvolání prý stačí něco ze zahraničí napsat na sociální sítě. Někdo něco napíše a hned dav hledá Židy, jeden svedený běhá po křídle letadla a jeden navedený kouká do motoru, jestli v něm není schovaný Žid. Když se tam dost vyřádili, dostavily se za pár hodin konečně „orgány“. Několik orgánů bylo zmláceno a jeden přišel o život.

  Vyhlídky na odstranění Lukašenka od moci. V Bělorusku zemřel šéf ministerstva zahraničí.

Kdyby se někdo o půlnoci postavil na Rudé náměstí s cedulí „NE válce“, orgány by tam byly během dvou minut, jen co by do Mauzolea doběhly. Pogrom počká. Svržení Putina bude zřejmě jednoduchá záležitost. Zřídíte si účet na Telegramu a vyzvete k tomu. Kdyby to napadlo Prigožina, mohl být ještě naživu.

Pak je tu ještě možnost, zlé jazyky už to napadlo, že antisemitismus Kreml v podstatě toleruje, protože muslimská kůže je blíž než židovský kabát.

Analytik Pekka Kallioniemi na X-twitteru popsal pravděpodobné motivy zvláštního jednání moskevského vedení.

„Nezapomeňte, že Kreml má vždy své důvody, proč se stavět na jednu stranu a vybírat si strany. Ruští Židé většinou emigrovali do Izraele a dalších zemí (podle sčítání lidu z roku 2021 žije v Rusku asi 84 tisíc Židů) a jejich muslimská populace extrémně rychle roste. Proto se spojují s frakcemi, jako je Hamás a Hizballáh, a zeměmi, jako je Sýrie a Írán. Kromě toho jsou geopoliticky nejkřehčí regiony jako Čečensko a Dagestán převážně muslimské, a proto umožňují, aby se v Machačkale odehrál pogrom. Existuje vysoká pravděpodobnost, že se antisemitismus rozšíří i do dalších ruských regionů, což Kreml s největší pravděpodobností dopustí,“ napsal Pekka Kallioniemi.

Existuje ovšem něco jako „nezamýšlené důsledky“, jak upozorňuje ruská opozice. Kremelská propaganda roky pumpuje do lidí nenávist a podezřívavost vůči všemu cizímu a absurdní konspirační báchorky a někdy se to vymkne kontrole. Už se jim to jednou nevyplatilo, když šířili „zprávy“ o nebezpečných nebo neúčinných západních vakcínách, až se jim lidé nechtěli očkovat ani domácím Sputnikem V. („Když jsou na tom západní vakcíny takhle, jaká asi bude ta naše?“ napadlo Rusy, kteří v sobě přece jen mají značnou podezíravost vůči vrchnosti.)

Putinovy geniální počiny zatím vedly k rozšíření NATO, zesměšnění „neporazitelné“ ruské armády, závislosti Ruska na Číně a teď bude nejspíš následovat značné ochlazení vztahů s Izraelem.

  Putinové ​​opicí prosazují „Sputnik V“, což je ideologické vypálení kalašnikova proti EU

Fakt dobrá práce. Putin by měl nejspíš odejít do důchodu, jak naznačil separatista Girkin, než ho za tu drzost zavřeli. Prostě komu není rady…

Autor: Jan Jandourek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com