Ruským ženám nevadí, že jejich „chlapi“ vraždí, ale že jim na to Putin nedal zbraně a nedopřeje odpočinek

Příbuzní mobilizovaných z Chanty-Mansijského autonomního okruhu se obrátili na ruského vůdce Vladimira Putina. Obyvatelé Jugry natočili dvě videa, na nichž vyprávějí, že jejich mobilizovaní příbuzní byli posláni do útoků, kde slouží jen jako potrava pro kanóny. Neslyšíme nic o tom, že ty útoky by byly špatně i v případě, že by to „chlapi“ mohli v pohodě zvládat, kdyby byli vyzbrojeni a řádně odpočatí.

V prvním videozáznamu příbuzní, samé ženy, říkají, že pluk 1454 byl zformován jako pluk teritoriální obrany, ale 18. února 2024 byl převeden do podřízenosti 114. motostřelecké brigády 1. armádního sboru „DNR“. (Tu nazývají „mjasnoj“, což je jasná narážka na poměry, že vojáci jsou do boje posílání jen jako do mlýnku na maso.)

„V současné době je již více než polovina mrtvých a nezvěstných. Zraněné a zabité 114. brigáda nevydává. Za mobilizovanými jsou bariérové jednotky.“

V druhé výzvě ženy upřesňují, že 2. dubna bylo asi 70 mobilizovaných mužů odesláno bez potřebné munice a střeliva k útoku na obec Semenovka v Doněcké oblasti Ukrajiny.

„Nikdo a nikdy neodmítl a neodmítá plnit úkoly, ale požadujeme spravedlnost. Chlapi jsou v zóně SVO (speciální vojenské operace, jak ruská propaganda nazývá přepadení Ukrajiny, pozn. red.) už rok a půl bez střídání, jsou velmi unavení fyzicky i morálně. Mobilizovaní kluci jsou občané Ruské federace, mají právo na život a ochranu. Obracíme se na Vladimira Vladimiroviče Putina, prezidenta naší země,“ říká mluvčí žen.

Problém je v tom prohlášení, že „nikdo a nikdy neodmítl a neodmítá plnit úkoly“. Jenže ty úkoly jsou zločinné. Takže když v další větě dámy tvrdí, že požadují „spravedlnost“, jakou spravedlnost mají na mysli? Že jejich „chlapi“ mají mít na vraždění dost střeliva? Že si při svém vraždění potřebují taky trochu odpočinout? Že by měli vraždit, mučit, rabovat a deportovat ti, co na to byli dobře vycvičeni?

  Česko daruje Ukrajině dělostřeleckou munici a podpoří sankce vůči Rusku

Je to naprosto zmatená mysl. Putinovo tažení na Ukrajinu je protiprávní, zločinné a nesmyslné. Putin sám není hlavou normálního státu, protože jednak žádný normální ruský stát neexistuje, jednak nebyl kremelský Führer zvolen v normálních volbách. Rusko je konglomerát zločineckých band a Putin je hlavním mafiánským šéfem tohoto útvaru. Pohrdá jakýmkoli životem, ukrajinským, ruským, polským, finským, každým. Lidé jsou pro něj jen biologická hmota sloužící jeho zájmům. A někdo se k němu obrací a o něco prosí? To je lokajská mentalita. Je to pořád kolem dokola. Kdyby jen car (soudruh Stalin) věděl, co se děje! Jistě by to tak nenenechal.

Soudruh car Putin ale moc dobře ví, co dělá. Posílá na smrt pro něj bezcenné lidské atomy, aby se ON mohl oddávat svým fantasmagorickým představám o obnově impéria a SSSR a ve svých palácích se vedle toho oddávat radostem se svou milenkou Alinou Kabajevovou. Krom toho je třeba ještě koryty zajistit svou rodinu a příslušníky svého dvora. Pro něj, jak říká známá věta z českého filmu, „lidí je jako s*aček“.

Bývalo to tak už za cara, tehdy ovšem Rusky mnohem více rodily, takže po každém zpackaném válečném dobrodružství se demografický zásek zase nějak zacelil.

K samozvanému Vůdci by se ženy mohly obrátit jen s jedinou smysluplnou výzvou. Ukončit nespravedlivou útočnou válku, okamžitě stáhnout všechny vojáky, neprodleně opustit funkci a sám sebe předat spravedlnosti. Tyto ruské ženy ale nejdou po příčině a jen naříkají, že na tom jejich „chlapi“ nejsou dobře.

No, nejsou a nebudou. Celé Rusko na tom nebude dobře, pokud si lidé neuvědomí příčiny všeho současného zla. Ty jsou dvě. Zdegenerovaný vůdce a jeho podpora pomatenou populací.

Zdroj: Forum24

  Merkelová a Putin - historie bez masek. Peripetie nejednoznačného vztahu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com