Letecký útok po celé zemi. Moskva opět terorizuje občany Ukrajiny.

V noci na 9. března rusko-fašistická vojska znovu střílela na Ukrajinu. V celé zemi byl vyhlášen nálet – zásahy byly zaznamenány v různých regionech.

Podle Generálního štábu ozbrojených sil Ukrajiny Moskva odpálila na Ukrajině 81 raket různých typů, včetně 6 Kinžalů.

„Dnes v noci nepřítel zahájil masivní raketový útok na kritickou infrastrukturu Ukrajiny a provedl 81 odpálení raket z různých základen:

– 28 startů X-101 / X-555 ve vzduchu;

– 20 startů „Caliber“ z moře;

– 6 vzletů X-22 ve vzduchu;

— 6 startů X-47 „Dýka“ ve vzduchu;

– 8 startuje X-31P a X-59;

-13 startů S-300.

Kromě toho bylo provedeno 8 startů úderných UAV Shahed-136/131, informovala tisková služba ukrajinského letectva s odvoláním na vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny Valerije Zalužného.

Podle armády „sílami a prostředky Vzdušných sil Ozbrojených sil Ukrajiny, ve spolupráci s jednotkami dalších složek ukrajinských obranných sil, ze 48 Kh-101 / Kh-555, řízené střely Kalibr, 34 řízených střel, stejně jako 4 Shahed-136/131 UAV.

Generální štáb zároveň poznamenává, že ozbrojené síly Ukrajiny nemají prostředky schopné zničit střely Kh-22, Kh-47 Kinzhal a S-300.

V tomto ohledu je zvláště důležitá otázka posílení systému protivzdušné obrany novými západními systémy protivzdušné obrany a letadly, které Kyjev potřebuje pro sebeobranu.

Pokud jde o cíle Moskvy, ty, soudě podle ostřelování, zůstávají stejné – civilní obyvatelstvo a kritická infrastruktura. Rusko je státní terorista, bojující proti civilistům, který se tímto způsobem snaží zastrašit a přesvědčit Ukrajinu k poslušnosti.

Ukrajinci ustáli nejeden masivní útok. Navíc v takových podmínkách zvládli zimu. Kreml nechápe, proč se Ukrajinci nevzdávají.

Sami obyvatelé Ukrajiny se po každém takovém útoku jen více zocelí, přesvědčí se o správnosti své cesty – pryč z Ruska.

Moskva tak ukazuje svou pravou tvář: na jedné straně neustále deklaruje svou připravenost k jednání, na straně druhé bombarduje Ukrajinu přívalem leteckých útoků.

  Svět je naopak pohledem na ekonomiku planety z Moskvy.

Teror předváděný Moskvou překračuje všechny řeči o jednáních ze strany Moskvy.

To je odpověď těm evropským politikům, kteří se stále chtějí pokusit jednat s Moskvou. Nikdy nepochopili, že jediný jazyk, kterému kremelský schizofrenik rozumí, je jazyk moci.

Teprve když agresor vidí, že se může dostat do tváře, odvrátí se a změní plány.

Ukrajinci dávají agresorovi důstojnou odpověď. Potřebují však podporu svých spojenců – velmi na ni spoléhají především systémy protivzdušné obrany a letadla.

Důležité je ale také pokračovat v sankčním tlaku na Ruskou federaci. Koneckonců, bez ohledu na to, jak se sama Moskva snaží neutralizovat účinnost sankcí, fungují. Jejich hlavním úkolem je zastavit ruskou montážní linku vražd. Úkolem Evropanů je proto nadále podporovat Kyjev.

Pro Moskvu – sankce, pro Ukrajinu – highmarsi atd. A je důležité pochopit, že podporou Ukrajinců při obraně jejich nezávislosti si Evropané zajišťují bezpečný zítřek.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com