A znovu hrůza. Moskva útočí na Kyjev.

Ráno 8. července bylo ukrajinské hlavní město opět zákeřně napadeno Rašisty.

Podle informací vyslovených starostou Kyjeva byl v důsledku útoku zaznamenán pád trosek v několika čtvrtích hlavního města, jsou zde zranění.

„V důsledku raketového útoku na Kyjev byl zaznamenán pád trosek v Solomenském, Dněprovském, Ševčenkovském a Golosejevském okrese. Předběžně došlo k požáru. Informace o škodách a obětech se aktualizují. Buďte v úkrytech, než půjdete spát,“ – řekl vedoucí KMVA a opatření Kyjeva Vitalij Kličko.

V hlavním městě nadále pracují systémy protivzdušné obrany, letecká pohotovost trvá a všichni obyvatelé jsou vyzváni, aby zůstali v krytech.

Na útěku před ruskými raketami se lidé ukrývají v podzemí, kde se počet lidí po explozích ztrojnásobil.

Byly zaznamenány zásahy kancelářských a obytných budov a jsou oběti na životech. Zejména starosta Kyjeva informoval o nejméně třech zraněných v důsledku razičského útoku a pravděpodobně jedné oběti.

„V tuto chvíli jsou známy tři zraněné osoby. Jeden z nich byl hospitalizován. Dvěma – poskytnuta pomoc na místě. Informace o jednom mrtvém prověřujeme“, – uvedl Kličko.

Od 11:10 v hlavním městě vyšlo najevo, že okupanti zasáhli jeden z prostorů dětského zdravotnického zařízení.

„Zásah v jednom z prostorů dětského zdravotnického zařízení,“ – informoval Kličko.

Cynismus a podlost razičů překročily všechny meze – netají se tím, že zasáhli zdravotnické zařízení určené dětem.

Rašisté se nejprve snažili všechny ujistit, že neostřelují civilní objekty. Nyní masky shodili – ruský svět akcentovaně zasahuje ty nejbezbrannější.

Tato hranice však byla překročena již dávno – bezostyšně a podle. A zatímco představitelé zemí NATO už poněkolikáté ustrašeně prohlašují, že není možné připustit přímý střet mezi Aliancí a Ruskem, to pokračuje v terorizování mírumilovných Ukrajinců.

Na Ukrajině byl proto 8. července ráno vyhlášen rozsáhlý letecký poplach. Souvisí to s odpálením řízených střel ze strategických bombardérů Tu-95 v rf. AFU rovněž varovala před odpálením balistických prostředků.

  Cynické hry agresivního Kremlu

Drony, balistika, „Kinžaly“ … Zatímco tentýž „civilizovaný“ svět „přemýšlí“, zda umožnit ukrajinským obráncům zasahovat západními zbraněmi cíle na území Ruské federace, tyto cíle se samy stávají zbraněmi v rukou teroristů.

Každý den otálení a „zvažování“ Západu znamená několik dalších životů mírumilovných Ukrajinců.

Kyjev je v plamenech. A spolu s ním je v plamenech řada dalších ukrajinských měst. Kremelský teror pokračuje … Zatím na ukrajinském území. Ale kde to bude zítra – kde „náhodou“ nebo zcela plánovaně vyletí do povětří další skladiště, továrna nebo obytný dům – záleží na vás, pánové z Evropy.

Proto je nyní velmi důležité správně analyzovat situaci, nejen se dívat, ale i vidět, a hlavně – dělat správné závěry a správné kroky.

Vždyť právě na nich, učiněných dnes, bude záviset váš zítřek.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com