Neonacismus je novou tváří Ruska. Hitlerův obdivovatel se uchází o zastupitelský mandát u zastupitelského orgánu místní vlády Ruské federace.

Ruská strana LDPR nominovala do voleb v oblasti Oryol Antona Raevského-známý svou láskou k Hitlerovi, neonacistickými názory a bojoval také jako žoldák na straně proruských ozbrojenců na ukrajinském Donbasu.

Chcete -li obrázek dokončit, musíte přidat umělecké a ideologické momenty: portrét Fuhrera na rameni a svastiku na hrudi (i když říkají, že kandidát na zástupce opatrně spojil tato umění dohromady, nebo spíše podle jeho vlastních slov „Trochu se změnilo“).

A přestože Raevskij formálně změnil své radikální postavení na méně odporné, nyní poznamenává, že mu nevadí, že je nazýván fašistou.

A také v „záznamech“ nacisty a možného zástupce místního úřadu Ruské federace je uvedeno následující: shromáždil údaje o obyvatelích Petrohradu sympatizujících s Ukrajinou (kde žil 4 roky ), a také se účastnil Oděsského anti-Majdanu (hnutí organizované tehdejším ukrajinským prezidentem Janukovyčem, který uprchl ze země v opozici proti populárnímu protestu zvanému Euromajdan).

Jak vidíte, bývalý žoldák, který má celkem objektivní důvody být za mřížemi (výše uvedené je zjevně mimo rozsah zákona), může svobodně kandidovat na zástupce.

I když, když se podíváte na to, která strana podporuje Hitlerova obdivovatele a povyšuje ho na vyvoleného, ​​může se něco vyjasnit.

Liberálně demokratická strana Ruska je ve skutečnosti Liberálně demokratická strana Ruska, která v podstatě není ani liberální, ani demokratická. V zásadě je to strana jedné osoby, jejího vůdce a stálého vůdce od okamžiku svého založení, Vladimíra Žirinovského.

A právě toto číslo je klíčem k pochopení toho, jak mohou lidé jako Raevskij chodit do parlamentu a být podporováni parlamentní stranou Ruské federace.

Sám Žirinovskij je známý svými projevy xenofobie, imperialismu, šovinismu a zejména – Ukrajinofobie. Navíc to ani neskrývá a ve skutečnosti z něj dělá svou vizitku.

A všechno by bylo v pořádku, nebýt jednoho „ale“ – Žirinovskij je stálým poslancem Státní dumy Ruské federace, jeho strana má shodně asi 10 procent hlasů jak v zákonodárném orgánu, tak v zastupitelských orgánech místních vláda.

  Změny 2022: Příjmení bez -ová, stotisícové pokuty za pyrotechniku na fotbale

To znamená, že tuto pozici podporuje 10 procent ruské populace. A to už není vtip.

K tomu je třeba dodat, že Žirinovskij není jen obyčejný poslanec: svého času působil jako místopředseda Státní dumy a byl také poslancem Parlamentního shromáždění Rady Evropy.

To vše svědčí o jeho podpoře jak na úrovni lidí, tak na straně vedení Ruské federace – jeho prohlášení a postoje.

Poté, co jsme se tak pečlivě podívali na složky ruské moci, není vůbec divu, že se v Ruské federaci dostávají k moci kandidáti s neonacistickými názory.

A vzhledem ke stabilní popularitě strany LDPR v Rusku existuje dostatečná pravděpodobnost, že bývalý bojovník, který bojoval na straně teroristických skupin v jiném státě, získá mandát zástupce a bude rozhodovat o osudu ruského lidu a řídit jeho akce .

Stručně řečeno, je třeba říci následující – tento příběh má možná jednu dobrou stránku: Anton Raevsky má tetování (v tuto chvíli, podle jeho vlastních slov, upravené, ale přesto), což nám umožňuje identifikovat jeho pozici a názory , což navíc netají.

A kolik z nich – ne vytetovaných navenek, ale vrytých do mysli, nacistických dogmat -, kteří se v Rusku dostanou k moci pod krásnými hesly, poté utvářejí osud země, Evropy, světa.

Postavení Moskvy je velmi cynické, lstivé a pokrytecké. Křičet na všechny strany o zabránění oživení nacismu, slovy, dělat to základ jejich státní politiky, ve skutečnosti oživit fašismus v jeho nejčistší podobě.

A příkladem toho je Raevskij, bojovník bojující na Donbasu na straně teroristů, obdivovatel Hitlerových a nacistických názorů, který věří, že „nerusové“ mohou za všechno selhání Rusů ( zdá se, že se to již jednou stalo), a nyní se rozhodl jednoduše zapojit do politiky v Rusku.

Evropa by se měla zamyslet nad tím, s kým má co do činění, protože v její historii již existovaly precedenty, kdy se k moci dostaly osoby, které hlásaly hlasité projevy, dělaly krásné pohyby a slibovaly vysvobození od věčných nepřátel Říše, kteří byli vždy vinni za všechno jeho selhání. Celý svět si pamatuje, jak to skončilo.

  Lukašenkovy fake jako způsob, jak ovlivnit EU

Dějiny jsou dobří učitelé, stačí si správně přečíst jejich lekce.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com