Tipy na měkké dárky pro ženy i muže, které doopravdy potěší

Měkké dárky už dávno neznamenají automatické zklamání. Naopak, z veselých ponožek se stala stylová záležitost, sportovní nadšence zase jistě potěší pár nových funkčních legín nebo barevné termoprádlo. Podle čeho vybírat a jak si poradit s problémem, když neznáte přesnou velikost oblečení obdarovávaného?

Pod pojmem měkké dárky si většina lidí vybaví nové ponožky nebo spodní prádlo. I těmito klasickými věcmi určenými zejména pro mužské pohlaví ale můžete udělat radost.

Stačí vybírat mezi nápaditými barevnými modely, které nejsou jen užitečné, ale zároveň dokážou i rozesmát. Porozhlédněte se například po ponožkách s vánoční tematikou, nebo mezi nejrůznějšími limitovanými kolekcemi s motivy kapel, oblíbených potravin či s humornými nápisy a obrázky.

Výhoda ponožek navíc je, že nemusíte znát přesné číslo nohy. Většina z nich se prodává v rozmezí několika čísel.

V případě, že chcete udělat větší radost, se zamyslete nad tím, jaké hobby má vaše drahá či drahý. Milovníky trendů jistě potěší značkový svršek nebo třeba svetr z luxusního materiálu.

Sportovce zase nová výbava, univerzálním dárkem je stylové, ale zároveň pohodlné oblečení na doma. Čemu dáte přednost?

Trendy svršky

Pokud máte v rodině znalce trendů a úsměv by jim pod stromečkem vykouzlil nový kousek do jejich šatníku, porozhlédněte se po stylovém svršku, u kterého je pravděpodobnost vyšší, že se trefíte s číslem než třeba u kalhot.

V případě, že si s velikostí přesto nejste jistí, vsaďte na oversized kašmírový kousek, který potěší každou milovnici nenápadného luxusu. Sázkou na jistotu jsou také kardigany, tedy svetry bez zapínání, které se často prodávají jen v jedné univerzální velikosti.

Pánové jistě také ocení hezký svetr z nekousavého materiálu, nebo, pokud máte toho svého v oku, klidně si troufněte na košili. Na zimu jsou skvělé flanelové modely s kostkou, které jsou teplé, a navíc stylové.

  Má aj Slovensko agentov typu James Bond? Riaditeľ tajnej služby V. Pčolinský hovorí o zákulisí SIS

Oblečení na doma 

Oblečení na doma je skvělý dárek pro ženy i muže. Většina lidí totiž považuje za domácí oblečení takové kousky, které už z nějakého důvodu nejsou vhodné na nošení do společnosti.

Nejčastěji se jedná o stará, reklamní, nebo třeba sepraná trička a k tomu legíny či děravé tepláky. Investice do nového, elegantního oblečení na doma se proto mnohým jeví jako zbytečná.

O to větší radost pak udělá nové hezké oblečení na doma jako dárek k Vánocům. Díky současné situaci navíc trávíme doma více času než kdykoliv předtím, a proto je potřeba brát oblečení na doma stejně vážně jako to vycházkové. Kromě toho, že se díky němu budeme cítit upravenější, staneme se i více atraktivní svému partnerovi.

Při výběru se soustřeďte zejména na jednoduché kousky bez potisků. Nejlépe vypadají teplákové komplety v jemných pudrových a neutrálních tónech.

Sportovní oblečení 

Pokud máte v rodině pravidelného sportovce, potěšte ho novým funkčním oblečením, které jako dárek nikdy nezklame.

Vybírejte podle sportu, který vaše drahá nebo drahý provozují. V případě, že se jedná o nadšeného lyžaře, vyberte mu například kvalitní funkční prádlo.

Pravidelného běžce zase jistě potěší kompresní legíny, funkční tričko, nebo třeba speciální ponožky. Jogínky budou mít radost z nového kompletu legín a podprsenky v trendy neutrálních barvách. Dáte přednost pudrově růžové, nebo khaki?

Zdroj: https://www.novinky.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com