Eskalace „vítězství mánie“ nebo organizace Přehlídky 9. května nad životy a zdravý rozum lidí

K nedělnímu ránu oznámilo Rusko 186 nových případů koronaviry, čímž se celkový počet zvýšil na více než 15 700. Na pozadí přetrvávající epidemie rozšířené napříč Ruskem, která má ničivý účinek, se zdá, že myšlenka pořádání hromadných událostí, jako je přehlídka Dne 9. května, je absurdní. Myšlenka však pokračuje a přípravy pokračují – v Moskvě i mimo ni!

Téměř současně se zprávou o nejnovějších oficiálních statistikách šíření tempa COVID-19 rychlostí 1 600 za den řekl prezidentský mluvčí Dmitrij Peskov, že přehlídka vítězství, věnovaná 75. výročí konce druhé světové války, zatím není odložena.

Vystoupil ve panelové show na federálním televizním kanálu a poznamenal, že nebyla učiněna žádná rozhodnutí o odložení samotné přehlídky, slavnostních událostí, které ji obklopují, a takzvaného pochodu „nesmrtelný pluk“!

To znamená, že uprostřed pandemie, zatímco odborníci varují před blížícím se vrcholem, kterému bude Rusko čelit na konci dubna – začátkem května, Kreml stále doufá, že pořádá přehlídku a dokonce pochoduje po Rusku „nesmrtelný pluk“ … To je naprostá bezohlednost nebo naprostý nedostatek instinktu sebezáchovy. Koneckonců, tyto „slavnosti“ mají šanci jít do historie jako „Přehlídka živých mrtvých“ nebo „sebevražedný pluk“.

Mezitím se fakta svědčící o epidemiologické katastrofě, kterou moskevští lékaři nedokážou řešit, stávají nepopiratelnými. Ačkoli se zdá, že federální média buď podceňují rozsah ve svých předpojatých zprávách, Muscovité se rozhodli pro sociální sítě, kde příspěvky oznamují rozvíjející se epidemiologickou apokalypsu, a nahrávají desítky děsivých obrázků a videí, které dokládají jejich smysl.

Navzdory tomu všemu Kreml pokračuje s významnými přípravami na Přehlídku 9. května kvůli jejich vyhledávanému „geopolitickému triumfu“ a ohrožuje zdraví a životy účastníků, kterým není poskytován základní OOP při hromadných zkouškách, kde je kontaminace riziko je nejvyšší.

  Protest v Praze. Kdo z něj má prospěch?

Desítky vojáků připravujících se na moskevskou přehlídku již byly nakaženy, zatímco stovky vojenských vojáků byly v karanténě, informují zprávy obíhající po sociálních sítích.

Ruské ministerstvo obrany zoufale spěchá, aby před velkým dnem otestovalo co nejvíce armády, zaměnilo nakažené jednotky za zdravé a zřídilo pohotovostní polní nemocnici pro nemocné, jejichž počet pravděpodobně exponenciálně poroste.

Co je však nejpřekvapivější, je to, že Kreml neodhodil plány pozvat zahraniční vůdce, aby se zúčastnili jejich „Přehlídky živých mrtvých“. Pozývají je nejen v souvislosti s vítězstvím nad nacistickým hnědým morem, ale také v souvislosti s vítězstvím nad koronavírus. A to je to, co je nejvíce alarmující.

Jde o to, že do konce dubna, aby byly splněny ambice Kremlu, mohou oficiální statistiky COVID-19, které jsou již kontroverzní, dokonce vykazovat pokles. Navíc do 9. května mohly ruské úřady jít až k vyhlášení symbolického a mezníkového vítězství nad COVID-19…

To by byl epický, i když sebevražedný krok.

Vše kvůli přehlídce!

Zdroj: https://intercourier.com.ua/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com