Nespokojené ruské elity zahájily skutečné „nulování“ Putina

Pocit, že to, co se v poslední době děje v Rusku, má jedno společné pozadí – ruská elita je extrémně nespokojená s Putinovou neschopností dodržet sliby a zaručit bezpečnost nashromážděných, a ve skutečnosti „v jediném impulsu“ zesíleném v procesu prosazování Ruský prezident převezme moc.

O tom píše belprauda.com

Ano, děje se to různými způsoby a každý z klanů plánuje později se zmocnit „trůnu“, ale právě teď mají společné zájmy: Putin musí odejít, zasahuje do absolutně všech, jen to nechce dělat.

Hlavní problém spočívá v tom, že po mnoho let se v Rusku budoval obraz „cara prezidenta“, který se úplně „zakořenil“ v ​​podvědomí mnoha Rusů, kteří upřímně věří, že za vinu na Rusku může kdokoli jiný než prezident. problémy. Jedná se o komplex „hlubokých lidí“, navíc staletí starých, a abychom mohli říci tradiční francouzskou frázi: „král je mrtvý, ať žije král!“ vyloučení Putina z moci jakýmkoli možným způsobem nestačí, je také nutné provést, a před tím je důležité skutečné Putinovo vynulování, a je žádoucí takřka zcela minus rozbít “ vztah „v myslích obyvatel toho, co najednou řekl V. Volodin:“ Existuje Putin – existuje Rusko, není Putin – není Rusko. „

Přichází to nejzajímavější: nedělají to západní speciální služby, ale samotná ruská elita, do které, jak již bylo zmíněno, Putin v poslední době kriticky zasahuje, protože na Západě nikdo nebude souhlasit navíc na něm bude i nadále „tisknout“ a ti „velcí Rusové“, kteří již mají bankovní účty a majetek v zahraničí, budou trpět nejvíce, a pokud vše bude pokračovat tak, jak je, mohou také hodně ztratit, takže sázky jsou vysoké, i když ne – obrovské.

A. Navalny byl vybrán jako hlavní nástroj nulování Putina, který do jisté míry kritizoval kohokoli, ale nikoliv ruského prezidenta, ale ten „nečekaně“ vybuchl a většina exponujících videí byla věnována prezidentovi Ruské federace . Ano, samozřejmě, Putin je zapojen do tolika „schémat“, že tato „série“ může být téměř nekonečně dlouhá, ne-li pro jedno „ale“. Zeptal se někdo na otázku: jak byla FBK ve skutečnosti schopna přijímat „kompromitující důkazy“ v zemi, kde je prakticky vše tajné? Ano, kluci jsou bezpochyby talentovaní, ale jistota, že ta část informací a hlavně směry „kde přesně kopat“, jim byla „hodena“, ale pouze ti, kteří si ověřili údaje, a ti na samém vrcholu, by to mohl udělat. existují ruské speciální služby.

  Územní expanze Ruska: Rostoucí hrozba pro bezpečnost Evropy

Je pravda, že Navalny je „vše v pořádku“, ale on sám nestačí k odhalení „Putinova kultu“ a mnoho respektovaných lidí v Rusku skutečně přešlo od „odsouzení“ Medveděva a „sjednoceného Ruska“, o čemž způsobem si nikdo přesně nepamatuje ruského prezidenta. Z velmi dlouhého seznamu lze jmenovat Nevzorova, Demuru, obecně mnoho a mnoho lidí, kteří „najednou, jediným impulzem,“ abych tak řekl, „spatřili světlo“ do takového stavu, že „uviděli“ Putinovu vina za všechno, co se stalo.

K tomu můžete říci cokoli, ale de facto se jedná o „speciální operaci“ věží Kremlu přinejmenším tlačit Putina k tranzitu moci, a pokud se tak nestane, k jeho vojenská náhrada, ale v rámci teorie „kontrolovaného chaosu“ populární mezi ruskou elitou. Takhle? Neměli bychom vědět … to je případ, kdy je protest lidí, kterým opravdu došla trpělivost, ovládán zvenčí, a to takovým způsobem, aby to na jedné straně podpořilo a na druhé straně zabránilo revoluce.

Ano, kyjevský „Majdan“ najednou opravdu vyděsil Kreml a příslušné technologie byly nejprve vyvinuty a poté „otestovány“ během protestů v Bělorusku, takže ruské bezpečnostní síly jsou na takový vývoj událostí připraveny.

Během „setkání se studenty“ 25. ledna Putin poprvé a stojí za to zaznamenat, jak se ospravedlnil před svými lidmi, a sám pochopil, že mu už nikdo nevěřil a „výmluvy“ o paláci, akce policie vypadala zákonnost protestu neobvykle směšně, takže nejen na dlouhou dobu, ale možná vůbec nikdy.

Proč je to tak pochopitelné, je to nyní pro Putina opravdu obtížné: elita „tlačí“, lidé stále více přestávají věřit, že „cara jmenuje Bůh“, takže chápe: tranzit moci je stále nevyhnutelný , ale on to nechce. Ani pro Ruskou federaci není vše jednoduché: pro hraní jemných her s „řízeným chaosem“ není zjevně nutné absolvovat „univerzity“ ve formě vzdělávacích institucí KGB nebo Vyšší stranické školy jako většina ruské elity je proto stejně těžké uvěřit v jejich schopnost udržet situaci pod kontrolou, tak jak to bude – uvidíme, ale pro Rusko to obvykle nikdy neskončilo dobře …

  Rusko používá na Ukrajině taktiku teroru: Hrozba pro regionální stabilitu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com