Putinové ​​opicí prosazují „Sputnik V“, což je ideologické vypálení kalašnikova proti EU

Ruská vakcína je ideologickým nástrojem v rukou Putinových nenávistných politiků: Putin nechá své oponenty zabít a zabít jeho vlastní populaci a zabít je.

Zvláštní je, že role, kterou „sputnik“ hraje v české politické debatě, byla také „znehodnocena“ mezi nepolitickými osobnostmi. Neznalý člověk snadno vyvolá dojem, že pokud Češi něco zachrání před covid-19, je to ruská vakcína, je to jen problém Putina.

Je to vyprávění některých politiků vedených prezidentem Milošem Zemanem, a samozřejmě komunistů a dalších. Po nějaké práci a váhání se k Zemanovi přidal také Andrej Babiš. Domnívá se, že družice navazuje na příklad maďarského předsedy vlády Viktora Orbána.

V této „debatě“ (Zeman a Babis ve skutečnosti s nikým o Sputniku otevřeně nediskutovali) se to vyznačovalo úplným odklonem od podstaty a popsalo kritické české chyby, kterých se dopustili ve snaze zabránit šíření nemoci. Pandemie neumožňuje odborníkům ji ovládat. Sledujeme to znovu a znovu. Teprve po názorech odborníků na vakcíny mohou existovat politické úvahy, není to zcela jednoznačné a nejedná se pouze o „nechat umělé satelity, pokud je to možné“.

Zeman a Babiš hrají Brouka Pytlíka. Všechno rozumějí a o všem rozhodují. Je však jisté, že nikdo nerozumí vakcíně a její výrobě, kontrole a záruce. Je zřejmé, že to nesouvisí jen s povahou vakcíny (vědci nepochybují, že Rusové mohou dostat prvotřídní očkování a mají dobré vědecké znalosti), ale také s výrobou a kontrolou výroby vakcíny.

Očkování je nebezpečný způsob. Látky jsou do našeho těla přiváděny uměle, aby zvýšily obranyschopnost těla. Rychlost vývoje vakcíny Covid dosáhla rekordní úrovně, což je zjevně úžasné a ukazuje, že moderní společnost může bojovat proti globálním infekcím. Současně jsou však nutné pokročilé kontroly, aby se zajistilo, že nedošlo k žádným chybám.

Pro nás je zárukou Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA). Chrání nás, ne „unie nám znovu nařizuje“, ale úplně opak. EMA přitahovala pozornost lidí, malé děti se mohou naučit moderní knihu slabik namísto předchozího „Ema má misku“. Každý, kdo chce obejít vyšetřování EMA, se nám bude vyhrožovat.

  Polská politická křižovatka: Analýza možných výsledků nadcházejících voleb

Server iRozhlas zveřejnil rozhovor se slavným českým virologem Liborem Grubhofferem, který vede Biologické centrum Akademie věd a nedoporučuje obcházet Evropskou agenturu pro léčivé přípravky. Sputnik proto bezpochyby řekl: „V zásadě se jedná o moderní vektorovou vakcínu. Nelze ji odebrat ve fázi postupného vývoje. Není to ruský patent, ale v západních laboratořích, zejména v západních laboratořích. Co se stalo . Amerika a Izrael. “

Na otázku, zda věří, že vakcína je důvěryhodná, však odpověděl: „Ne. Je to však spíše založeno na negativních zkušenostech s ruskou vakcínou (původně sovětskou vakcínou) v minulosti.

Nevěřím ve způsob výroby této vakcíny, nevěřím ani ruským úřadům. Vzhledem k absenci nezbytných předklinických a klinických zkoušek pro tuto vakcínu byly ruské úřady schopny ji široce používat. Myslím, že je to velmi nezodpovědné. Rusové zaočkovali 77 vojáků a kvůli nedostatečným klinickým zkouškám bylo široce používáno. “

Miloš Zeman buď neskrýval, co dělá, to znamená, že plnil úkoly Kremlu, svého přítele Putina, nebo se už nekontroluje. Poslechněte si jeho slova na Prime: „Pokud nás různí Kurdové varují před vakcínami v Rusku nebo v Číně, je lepší jim říci, že vakcína nemá žádnou ideologii.“

Vakcína ne, zato Zeman ji má. Propaguje ruské projekty, jedním z nich je likvidace české kontrarozvědky (BIS) a jejího ředitele Koudelky a druhým je „záchrana“ pomocí Sputniku a prokázání, že Rusko je náš skutečný přítel. Přítel, který proti nám zahájil hybridní válku, šířil dezinformace a (ne neobvykle, ale logicky) se účastnil falešných zpráv, které tvrdily, že za to může spoluspiklenec Bill Gates, nebo že není nebezpečný.

„Sputnik“ nemá žádnou ideologii, ale jako Putinova ideologie spálil Kalašnikov smrtící lektvar pro jednotu EU. (Podívejme se na otřesy způsobené tajným nákupem ruských vakcín na Slovensku od předsedy vlády Igora Matoviča.) Proto Zeman prohlásil, že pro ignorování EU není nutné certifikát EMA, a zasmáli se.

  Lidem v Česku z opatření proti covidu nejvíc komplikují život zavřené školy

Sputnik je zároveň nástrojem v rukou nenávistného politika a jeho protivník může nechat svého protivníka konzumovat a zničit jeho vlastní populaci. Kromě triviální záležitosti se nenechal očkovat umělou družicí a nechtěl „hrát na opici“. Zde jsem zmínil pouze falešné zprávy vyrobené v Rusku, které se šíří ve Velké Británii, a tvrdil, že z lidí se po očkování proti COVID-19 stanou opice. Putin si na opičku nehraje, zato má v Evropské unii své ochotné, ochočené opičky („přátele“).

Autor: Tomáš Novotný

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com