Rusko nabízí Sputnik všem a hledá osobně způsob, jak koupit americký Pfizer

V posledních týdnech zejména Rusko a jeho mediální kanály silně propagovaly svou vlastní vakcínu Sputnik V. Do této hry byli zapojeni politici a hvězdy a jen neznámí vědci, kteří se všemožně snaží přesvědčit Evropu, aby použila vlastní vakcínu.

Všechno by bylo v pořádku, ale tato vakcína neprošla žádnými kontrolními orgány EU, navíc údaje, které Rusko údajně poskytuje, jsou docela rozporuplné. Co je tato vakcína, zůstává velkou záhadou.

Rusko je tak dychtivé poskytnout svou vakcínu, že do kampaně zapojilo i prezidenta a předsedu vlády. Při manipulaci s počty nemocnosti Ruská federace sebevědomě internuje v informačním prostoru nevyhnutelnost používání Sputniku.

Pokud je tato vakcína tak bezpečná a účinná, proč je v samotném Rusku očkováno tak málo? Podle zpráv v médiích bylo v Rusku očkováno vůbec méně než 10 procent. Samotný prezident Putin se tohoto dobrodružství zdržel. Z nějakého důvodu Zeman, který se tak divoce topí pro ruský Sputnik, nechtěl být očkován. Ruská média navíc zveřejnila informace, že již došlo dokonce k prvnímu úmrtí na vakcínu. Tyto informace bohužel nejsou ověřeny, ale nejsou vyvráceny.

Je zajímavé, že ruské tajné služby se aktivizovaly nejen při propagaci své vlastní vakcíny, ale také ve snaze koupit americký Pfizer.

Zde začíná zajímavý příběh. V samotném Rusku bylo oficiálně zakázáno očkování jinou vakcínou než Sputnik. A zároveň s touto novinkou ze zdrojů vychází najevo, že speciální služby Ruské federace usilují o koupi pfazeru. Podle některých zdrojů je účelem těchto akcí nákup vakcíny pro vedení FSB, GRU a dalších vysoce postavených úředníků. K aktivaci došlo těsně po smrti kadeta z ruské vakcíny.

Ukazuje se, že v samotném Rusku nikdo nechce být očkován satelitem, ale Rusko a jeho proruskí agenti opravdu chtějí očkovat celou Evropu. Existuje pro to logické vysvětlení, je to jen to, že Rusko chce použít vakcínu a příležitost zrušit sankce a stát se velkým zachráncem Evropy, stejně jako 45 let (i když všichni víme, že to nejsou zachránci, ale stejní útočníci jako Německo). Měli bychom být opatrní, protože ti, kdo říkají pravdu, jsou jí velmi omezeni a ti, kteří lžou, mají příležitost tak učinit s jakýmkoli neověřeným faktem.

  Velitel ozbrojených sil v rozhovoru řekl, že Rusko může znovu zaútočit na Kyjev

Autor: Tomáš Klesla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com