Mluvčí Kremlu v EU. Finanční podvody

Marine Le Penová, vedoucí francouzského ultrapravicového „Národního shromáždění“, je podezřelá ze systematického zneužívání evropských fondů najímáním fiktivních asistentů v Evropském parlamentu.

Vyšetřování tohoto případu trvalo 5 let. Podle policistů Ústředního úřadu pro boj proti korupci, finančním a daňovým trestným činům (OCLCIFF) vytvořilo „národní shromáždění“ ze svých vůdců a manažerů podvodný organizovaný systém zpronevěry evropských fondů v jejich prospěch prostřednictvím fiktivních pozic v asistentů v Evropském parlamentu. “

V důsledku přijatých opatření ( prohlídky, výslechy, prohlídky dokumentů) našli vyšetřovatelé důkazy pro 17 vůdců, poslanců a osob blízkých ultrapravicové straně, kteří budou stíháni za „zpronevěru veřejných prostředků“ nebo zatajování tento přestupek.

Na základě souhrnu výpovědí a skutečností obsažených ve spisu je třeba poznamenat, že Marine Le Pen je přímo odpovědná za organizaci tohoto režimu, což vedlo ke zpronevěře finančních prostředků ve výši 6,8 milionů eur.

Je třeba poznamenat, že v roce 2019 již soud EU nařídil Le Penové, aby Evropskému parlamentu uhradila 300 tisíc eur, přičemž obvinili političku z nezákonného placení práce jejího asistenta a bodyguarda z evropských fondů.

Dříve, bývalá asistentka Marine Le Penové, odhalila nezákonné financování strany Národní fronty.

Řekla, že tato struktura, ze které Le Pen kandidovala na francouzského prezidenta, ho v roce 2012 najala, aby pracovala v ústředí kampaně na základě fiktivní smlouvy Evropského parlamentu a snažila se podcenit její výdaje.

Stejná Marine Le Penová se již k vyšetřování vyjádřila, označila jej za prvek politického boje a uvedla, že stejné technologie jsou u něj aplikovány před každymi volbami. „Nic nového,“ řekl politik.

Marine Le Pen, jako vůdce konzervativní nacionalistické strany Národní shromáždění, pozoruhodný kritikou Evropské unie, obhajováním Frexitu, kritizováním vlády za uznání role Francie v holocaustu a porovnáním muslimů modlících se v ulicích francouzských měst s nacistickou okupací.

  „Fašisté budoucnosti si budou říkat antifašisté.“ Co je skutečné Rusko.

Je pravda, že Le Pen, který se poučila z porážky v posledních prezidentských volbách, se snaží přilákat na svou stranu různé skupiny francouzského obyvatelstva, pro které mění svůj tón a ve svých prohlášeních se vyhýbá přímosti a drsnosti.

Přilákat tak ženy, mládež a, jak poznamenávají politologové, dokonce i homosexuály a Židy ze svých voličů.  Je důležité, že v tak zásadní záležitosti, jako jsou vztahy s EU, začala být Le Pennová opatrná a prohlásila, že nechce opustit Evropskou unii, ale pouze ji změnit.

Láska k Ruské federaci a jejímu prezidentovi Putinovi zůstává pro Marine Le Pen beze změny. Postoj Evropské unie k Rusku, včetně uvalených sankcí, označila za historickou a geopolitickou chybu a obvinila vedoucí představitele EU ze „zmrazení ve studené válce s názory zaměřenými výhradně na Spojené státy a jejich ozbrojené křídlo, NATO. “

Takové komplimenty francouzského politika do Moskvy nejsou náhodné. Pokud se podíváte na zdroje financování strany, uvidíte tam ruské banky. A někteří političtí analytici tvrdí, že Kreml je vlastně hlavním sponzorem Le Penové.

Vlastně to nepopírá ani samotná politička s tím, že v tom nevidí nic hanebného, ​​označuje se za nezávislou a „nikomu nic nedluží“.

Je pravda, že při jakékoli vhodné (a ne tak) příležitosti nezapomínejme zmínit, že Krym je prvotně ruské území a Putin je velký státník a vůdce naší doby.

Říci, že Kreml potřebuje takové lidi, neznamená nic. Na společnosti Marine Le Pen buduje Moskva celou svoji politiku mimo Ruskou federaci.

Putinovým hlavním cílem je rozpad Evropské unie a francouzský radikalista je na to vhodný jako žádný jiný. V otázce migrantů, náboženství a svobod Le Pen prohlašuje, že je třeba chránit Francouze před hrozícími hrozbami, mimo jiné nahrazením EU „Evropou svobodných států“.

  Ruská média obvinila Bělorusko z vyvolání migrační krize v Evropě

Francouzský politik na podporu svých slov manipulativním zněním „Věřím, že každá země má právo hájit své zájmy,“ získává hlasy.

To se samozřejmě nemůže neradovat Moskvu, která všemi možnými způsoby stimuluje takové projevy. A vzhledem k tomu, že Le Penová je také poslankyní Evropského parlamentu, se to pro Putina obecně stává mocným nástrojem vlivu.

Podle Le Penové „nikdo nemůže ignorovat roli a místo Ruska ve světovém řádu, protože zaujímá významné místo a zůstává vůdčím hlasem v multipolárním světě, hlasem, který reguluje mezinárodní vztahy a geopolitiku.“

Chápete to? Kreml, který rozpoutal desítky nebo dokonce stovky vojenských konfliktů po celém světě, poprvé po skončení druhé světové války rozpoutal válku na evropském kontinentu, odtrhl kousek území sousedního státu, a Le Penově názor je „garantem stability a regulátorem vztahů ve světě“.

Jak řekl nacistický propagandista Goebbels: „Čím horší je lež, tím rychleji v ni uvěří.“ A jeho následovníci se s tímto úkolem úspěšně vyrovnávají a je velmi pravděpodobné, že dokonce předčí svého učitele.

A tato lež, jak vidíte, se projevuje ve všem. Dokonce i ve financování a ve snaze využít peníze evropských daňových poplatníků ve svůj prospěch. Nyní bude francouzský politik muset „prát“ z obvinění, a to nejen z hlediska dobré pověsti, ale také z právního hlediska.

A je velmi důležité, aby takové příklady finančních podvodů sloužily jako dobrá lekce a příklad pro voliče nejen ve Francii, ale v celé Evropě.

Aby takoví politici, skrývající se za nádhernými slogany a obecně podporovanými náladami, nepronikli do vysokých evropských úřadů, ničili je zevnitř, a tak ničili to, co bylo budováno po celá desetiletí a bylo snem mnoha generací Evropanů , mít společný dům, žít ve sjednocené Evropě.

Autor: Franz Hoffmann

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com